ροή ειδήσεων

Γιατρός κρατείται στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου



Εχουν γίνει εις βάρος του σοβαρές καταγγελίες....

Στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, κρατείται φρουρούμενος, γνωστός ιατρός, συντονιστής Κέντρου Υγείας ακριτικού νησιού, που δεσμεύτηκε από αστυνομικούς μετά από Εισαγγελική παραγγελία, την οποίαν προκάλεσε αναφορά εις βάρος του από τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιατρός οδηγήθηκε από αστυνομικούς στη Ρόδο προκειμένου να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη καθώς υπήρξαν σοβαρές καταγγελίες για ανάρμοστη ως και περίεργη συμπεριφορά κατά την εξυπηρέτηση ασθενών και οικείων τους, στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου.
Πριν υποβληθεί η αναφορά από τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου υπήρξε και δια ζώσης έρευνα από μέλη του.
Συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα έγιναν αρκετές προφορικές αλλά και γραπτές αναφορές, τόσο στον Ιατρικό Σύλλογο όσο και σε τοπικούς φορείς, για απρεπή συμπεριφορά του, τόσο από ασθενείς, όσο και από εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας.
Η συμπεριφορά του, σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου, καθιστά αδύνατη τη συνύπαρξη αλλά και τη συνεργασία με τους λοιπούς εργαζόμενους, που διατείνονται ότι απολογούνται διαρκώς για ασήμαντες αφορμές, ενώ υπάρχουν και αναφορές για κατάχρηση εξουσίας.
Σημειώνεται ότι κλιμάκιο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου επίσκεφθηκε το νησί και σε κλειστή σύσκεψη ο ιατρός φέρεται να είχε επιθετική συμπεριφορά και αποχώρησε υβρίζοντας.
Σε πρόσφατη επίσκεψή του στη Ρόδο φέρεται να έκανε συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις σε γυναίκα ιατρό, την οποία προσκαλούσε επίμονα για να συναντηθούν.
Φέρεται επιπλέον να προσέγγισε και μια 17χρονη κοπέλα, που βρισκόταν στην επιχείρηση του πατέρα της και λόγω εγκαύματος είχε περίδεση στο ένα χέρι της.
Φέρεται να επικαλέστηκε την ιδιότητά του και δίνοντας της αρχικά κάποιες συμβουλές για την περιποίηση του τραύματος, εν συνεχεία, της ζητούσε πιεστικά να την συναντήσει.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *