ροή ειδήσεων

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ: Δημιουργούν κέντρα φιλοξενίας μεταναστών σε Ρόδο και Κω!



Στην απόφαση δημιουργίας κέντρων φιλοξενίας μεταναστών στα νησιά, όπως η Ρόδος και η Κως, ...
αναφέρθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη Τζανέτος Φιλιππάκος, που βρίσκεται στη Ρόδο, συνοδεύοντας τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση. Ο ίδιος, αποκάλυψε ακόμη, ότι θα ιδρυθεί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ειδική Υπηρεσία για την εξιχνίαση οργανωμένων κυκλωμάτων δουλεμπόρων.

Γενική αναθεώρηση οργανικών θέσεων

«Το μέλλον είναι αισιόδοξο. Υπάρχει σχέδιο. Θα διαχειριστούμε αυτές τις μεταναστευτικές ροές. Θα δούμε και τα προβλήματα εγκληματικότητας, και ότι άλλο προκύπτει μέσα από τη μεγάλη τουριστική περίοδο», ανέφερε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, συμπληρώνοντας ότι οι οργανικές θέσεις στην Αστυνομία βρίσκονται σε λάθος βάση και θα προχωρήσει η διαδικασία γενικής αναθεώρησής τους. «Καταλάβαμε ακριβώς τι συμβαίνει, για προσλήψεις όμως προσωπικού θα πρέπει να φύγει η Ελλάδα από το βραχνά», πρόσθεσε.

Οργανωμένα κυκλώματα δουλεμπόρων

«Ήδη έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται δράσεις. Το τελευταίο τριήμερο υπάρχει απομάκρυνση, με την περαίωση της διαδικασίας. Έφυγαν από τα νησιά 1.700 μετανάστες, το προφίλ των οποίων είναι κυρίως προσφύγων. Θα υπάρχει νέος συντονισμός του λιμενικού, της αστυνομίας και των τοπικών φορέων. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα φανεί η διαφορά», επισήμανε ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη Τζανέτος Φιλιππάκος, προσθέτοντας ότι έχει διαπιστωθεί ότι δρουν οργανωμένα κυκλώματα δουλεμπόρων και γι’ αυτό θα δημιουργηθεί νέα Υπηρεσία στο Υπουργείο, η οποία θα συντονίσει το σύνολο των περιφερειακών Υπηρεσιών.

Κέντρα φιλοξενίας σε Ρόδο και Κω

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη Τζανέτος Φιλιππάκος, αφού ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί και πάλι σύντομα τα νησιά, οπότε και θα έχει να πει περισσότερα, εξήγησε ότι θα δημιουργηθούν κέντρα φιλοξενίας σε Ρόδο και Κω, σχολιάζοντας ότι δεν θα υπάρχει πια αυτό που αποκαλείται κέντρο υποδοχής ή προσωρινής κράτησης. Στόχος των ιδίων είπε, είναι να μεταφέρονται οι μετανάστες μέσα σε μία ημέρα, ενώ εξήγησε ότι οι περισσότεροι έρχονται από τη φωτιά του πολέμου και ψάχνουν να βρουν μία ελπίδα στην Ευρώπη. Το προφίλ τους είναι προσφύγων και είναι άνθρωποι που έχουν και οικονομική δυνατότητα, αφού πληρώνουν ξενοδοχεία, εισιτήριο κτλ

ΠΗΓΗ: Black Monday.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/6/15 17:40

    Κε Πανούση θα έλεγα να δηλώσουν όσοι είναι Συριζαίοι, ΚΚΕδες που κόπτονται για τους μετανάστες και να τους πάρουν στας οικίας τους. Νομίζω με τα κέντρα κράτησης μάλλον λάθος νησιά διαλέξατε. Να τους πάρετε στην Πατρίδα σας. η.......καλύτερη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/15 00:03

    Απλα αναρωτιομουν ποιο νησι ειχαν βαλει στο ματι να καταστρεψουν μετα την Κω.Ειναι η Ροδος.Οι τουρκαλαδες απο απεναντι βλεπουν να πιανουν τοπο τα λαδωματα που εριξαν στα καταλληλα προσωπα στην Ελλαδα και τριβουν τα χερια τους.Ολος ο τουρισμος εκει.Εδω οι λαθρολαγνοι με σημαιουλες κατα του ρατσισμου και ο κοσμος στα χωραφακια του για τα προς το ζειν.Με τις υγειες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/6/15 02:58

    OI KRHTIKOI ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/6/15 09:17

    ΠΟΙΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ?ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ .ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΛΟΠΗ,ΦΟΝΟΣ,ΒΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ?ΑΣΕ ΤΩΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ Κ.ΠΑΝΟΥΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΔΕΙΞΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *