ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Για το καλό της χώρας όλα στην φόρα. ...

Ούτε συνεννοούμενοι να ήμασταν… με τους κύριους και κυρίες στις Βρυξέλες και ο νοών…νοείτω… !

Γράφει ο ΑΝΤΙ300 

Πηγή: Αναλυτής υψηλόβαθμο στέλεχος αλλοδαπής τράπεζας

ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ .. DATA- -TEXT--FYIO ΧΧΧΧΧΧ 
26 Ιουνίου 2015 
Αγαπητέ ΧΧΧΧΧΧ, 
Σε απάντηση των ερωτημάτων σου αναφορικά με τα συνδεδεμένα θέματα της Γερμανικής μακροοικονομίας σε συγκεντρωτικά μεγέθη πρόβλεψης μέσα σε ένα κλίμα « GREXIT Οικονομίας» αν και θα επηρεαστούν πολλά, ίσως κάποια υποδεέστερης σημασίας, απρόβλεπτα, σίγουρα όμως όλα διαχειρίσιμα σήμερα και πολύ διαφορετικά από το 2010, ( ευτυχώς τα γεγονότα που δεν είχαν προβλεφθεί, και γνωρίζουμε σήμερα τις επιπτώσεις αυτών αποφεύχθηκαν ) , αν και επηρεάζουν το ένα το άλλο και δρουν στο οικονομικό σύστημα συνολικά .

Σε παρακαλώ σημείωσε, ειδικότερα ως τράπεζα με μεγάλο Ελληνικό χαρτοφυλάκιο, εμπιστευτικά τα εξής : Οι Γερμανικές προσδοκίες για τον Δείκτη Επιχειρηματικού Κλίματος (Ifo) θα λάβουν κάποια ιδιαίτερη αυξομείωση , προσοχή, ειδικότερα ο δείκτης μεταποίησης (PMI) μετά από την χθεσινή εκπληκτική ανοδική πορεία, ενώ οι προσδοκίες για τον Δείκτη Οικονομικού Κλίματος (ZEW) είναι διαφορετικές καθότι υπάρχουν οι προβλέψεις , από τις μέχρι τώρα ενδείξεις , για μείωση του Ifo.

Σε συνέχεια, πάντα ως η τράπεζα με μεγάλο Ελληνικό χαρτοφυλάκιο, σου υπογραμμίζω ότι παραμένουμε στις αρχικές μας προβλέψεις και απόψεις , δηλαδή ότι , το σενάριο GREXIT δεν είναι νέο και χρησιμοποιήθηκε ως το «καρότο και μαστίγιο» ταυτόχρονα με την διαφορά ποιος βλέπει από ποια σκοπιά τι.

Ο υπουργός σας επι των Οικονομικών το γνωρίζει, μάλιστα από δύο διαφορετικές πηγές - γνώσεις, δηλαδή ότι οι προσδοκίες του Ifo θα έχουν μία μείωση, όσο η πραγματική κατάσταση στη Γερμανία θα βελτιώνεται, πράγμα που συνεπάγεται ότι με αυτή την προοπτική δεν θα συνεχίσει για να την δούμε ακόμα καλύτερα.

Ωστόσο, δεν είναι πιθανό να έχει οποιεσδήποτε επιπτώσεις στην αγορά, εκτίμηση μας για το αντίθετο , όσο η ελληνική κατάσταση παραμένει άλυτη. Αυτό είναι και ένα από τα μυστικά της παράτασης χρόνου.

Όπως συζητήσαμε και πριν από καιρό , κατά την συνάντηση μας στο δείπνο που ευγενικά μου παραθέσατε εσύ και ο κύριος ΧΧΧΧΧΧ στην ΧΧΧΧΧΧ , μην περιμένετε πολλά, ούτε και διαφορετικά, επαναστατικές εξελίξεις, οι αγορές είναι ελεγχόμενες, οι αγορές είναι με τον ένα ή άλλο τρόπο οι Κυβερνήσεις οπότε με βάση τους κανόνες της ΕΕ Οικονομίας, θα γίνει αυτό που έχει προαποφασιστεί από τα κέντρα αποφάσεων, γνωστά και άγνωστα σε εμάς όλους .

Όλα θα πάνε καλά για την ΕΕ σε αντίθεση με την δική σου χώρα, αν και είναι μεγάλο το οικονομικό βάρος (το αναγνωρίζουν άπαντες , θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο με νέες οικονομικές διευκολύνσεις πολλών Δις σε Ευρώ, και ο λαός σας θα περάσει δύσκολες 10ετίες. Στο βαθύ μέλλον όταν οι χώρες όλες στην ΕΕ θα είναι μία οντότητα το πρόβλημα δεν θα υπάρχει πια για την χώρα σας, θα είναι πρόβλημα της ΕΕ.

Για τους κατοίκους της γεωγραφικής περιοχής όμως το πρόβλημα θα παραμένει, θα είναι κάτι διαφορετικό δυστυχώς, φαντάσου κάτι σαν από Κίνα, άλλο η υψηλή τάξη στην πόλη της Σανγκάη και του Χονγκ Κονγκ και άλλο αυτοί που ζούνε κάτω από το επίπεδο της θάλασσας στις ίδιες πόλης, όλοι όμως Κινέζοι, εάν με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω .

Ελπίζω να παρείχα ικανοποιητικές απαντήσεις . Σχετικά με το προσωπικό θέμα, είμαι σε αναμονή της επιβεβαίωσης των συνεργατών σου στην ΧΧΧΧΧΧ αναφορικά με το επιλεγμένο


ΠΗΓΗ ΑΝΤΙ300

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *