ροή ειδήσεων

Βαλάντης: «Είχα βοηθήσει μεγάλα ονόματα του σήμερα, όπως ο Πλούταρχος, ο Κιάμος, ο Πάζης»



Mε αφορμή τη νυχτερινή του συνεργασία στη Θεσσαλονίκη με την Άντζελα Δημητρίου, ο Βαλάντης... ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει δημόσια. Σε συνέντευξή του στο μουσικό portal tralala, θα εξηγούσε τους λόγους για το «ευχαριστώ» στην τραγουδίστρια που τον είχε βοηθήσει στην αρχή της καριέρας του, ενώ θα αναφερόταν και σε αυτούς που βοήθησε ο ίδιος.

Μετά τις εμφανίσεις σου στη Ρόδο που πήγαν πάρα πολύ καλά, ανηφόρισες προς τη Θεσσαλονίκη και ξεκινήσατε εκεί με την Άντζελα Δημητρίου. Πως είναι αυτή η συνεργασία;

«Με την Άντζελα γνωριζόμαστε εδώ και είκοσι χρόνια. Είναι το πρώτο μεγάλο όνομα που με στήριξε, με πήρε κοντά της στο ξεκίνημά μου, με πίστεψε και τραγουδούσα 1,5 χρόνο μαζί της πριν καν κάνω δισκογραφία. Ήμασταν στην ίδια εταιρία και ουσιαστικά εγώ ξεκίνησα μαζί της. Όταν συζητούσαμε για το σχήμα στα “Μαμούνια” Θεσσαλονίκης, το όνομά της έπεσε στο τραπέζι σαν ιδέα από εμένα. Χρωστούσα στον εαυτό μου αλλά και σε κείνη να κάνω ακόμη μία συνεργασία μαζί της μετά από τόσα χρόνια».

Ήταν δηλαδή κι ένα “ευχαριστώ” προς εκείνη αυτή η συνεργασία;

«Ναι ήταν το δικό μου “ευχαριστώ” και πίστευα ότι θα φτιάξουμε ένα ωραίο πρόγραμμα μαζί, όπως και έγινε».

Τι έχει αλλάξει από την πρώτη σας συνάντηση με την Άντζελα Δημητρίου μέχρι σήμερα;

«Η Άντζελα είναι η ίδια, είναι πάντα ένα μικρό παιδί. Έχει πραγματικά μία ευαίσθητη ψυχή και πολλές φορές παρερμηνεύονται οι κινήσεις ή τα λεγόμενά της από δημοσιογράφους, φίλους ή παλαιούς της συντρόφους. Στην ψυχή είναι ακριβώς η ίδια, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Νιώθω σαν να ζω πριν από είκοσι χρόνια»…

Βοηθάνε εύκολα οι παλαιότεροι καλλιτέχνες τους πιο νέους; Εσύ έχεις βοηθήσει καινούριους τραγουδιστές;

«Συνεχώς συμβαίνει αυτό! Ακόμη και μεγάλα ονόματα σήμερα, είχαν περάσει από δίπλα μου, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Πάνος Κιάμος, ο Χρήστος Πάζης… Ήταν μαζί μου σε σχήματα και τότε ήταν που ξεκίνησαν να γίνονται περισσότερο γνωστοί και να κάνουν επιτυχίες». 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *