ροή ειδήσεων

Ανάσα στις διαπραγματεύσεις: Σχέδιο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους φέρονται να ετοιμάζουν Κομισιόν και ΕΚΤ



Το πιο πιθανό αυτή την στιγμή είναι να συγκληθεί έκτακτη Σύνοδος Κορυφής.... των μελών της Ευρωζώνης μετά το τέλος των εργασιών της Συνόδου Κορυφής


Κομισιόν και ΕΚΤ φέρονται να επεξεργάζονται σχέδιο δήλωσης για ελάφρυνση του χρέους, σε μία προσπάθεια να ξεμπλοκάρουν οι διαπραγματεύσεις και να υπάρξει μία συμφωνία μεταξύ Αθήνας και πιστωτών.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ έχεις την εύνοια της ΤΥΧΗΣ; Οι έμπειροι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ μας έχουν την απάντηση. ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ! Στείλε ΤΥΧΗ58 στο 54754 (Newsphone 1.20/sms +ΦΠΑ)



Σύμφωνα με υψηλόβαθμο Ευρωπαίο αξιωματούχο που μίλησε στην Καθημερινή αυτή τη στιγμή σε Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα επεξεργάζονται κείμενο που θα αναφέρεται στο θέμα του χρέους σε περίπτωση συμφωνίας, και θα είναι μια ανανέωση της δήλωσης για την ελάφρυνση του χρέους που είχε κερδίσει η ελληνική πλευρά στο Eurogroup του Νοεμβρίου του 2012.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος τονίζει πως το σενάριο που εξετάζεται και είναι το πιο πιθανό αυτή την στιγμή είναι να συγκληθεί έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των μελών της Ευρωζώνης την Πέμπτη το βράδυ μετά το τέλος των εργασιών της Συνόδου Κορυφής. Σκοπός είναι με αυτόν τον τρόπο το ελληνικό ζήτημα να μην επισκιάσει τα άλλα σοβαρά θέματα που έχουν να συζητηθούν όπως το Grexit αλλά και η μεταναστευτική πολιτική.

Σε ό,τι αφορά τις ημερομηνίες και τον κίνδυνο επιβολής ελέγχων στις τραπεζικές αναλήψεις, ο ίδιος αξιωματούχος τονίζει σύμφωνα με την Καθημερινή πως κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο εάν οι εκροές αυξηθούν επικίνδυνα τις επόμενες ημέρες.

ienimerosi

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *