ροή ειδήσεων

Συνεχίζει τα... "δικά" του ο καιρός! Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες!



Μπορεί την περασμένη Δευτέρα να μπήκαμε στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, όμως ο...

καιρός συνεχίζει τα τερτίπια του.

Αρκετά συχνά έχουμε μεταβολές του καιρού με μπόρες και καταιγίδες που τέτοια εποχή εστιάζουν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο φαίνεται ότι θα έχουμε μπόρες και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα που μάλιστα θα είναι ισχυρές (πιθανές χαλαζοπτώσεις) στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής ηπειρωτικής χώρας (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Γιάννενα, Ευρυτανία, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία καθώς και περιοχές της δυτικής και κεντρικής Θεσσαλίας, της δυτικής και κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας).

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου και της Κυριακής θα έχουμε καταιγίδες και στο Αιγαίο από το ύψος της Χαλκιδικής-στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία (Πήλιο-Μαγνησία) ανατολική Στερεά-Εύβοια μέχρι και την βορειοανατολική Πελοπόννησο. Παρόμοια φαινόμενα και στις Κυκλάδες ,την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Παρόλα αυτά θα δούμε τις αμέσως επόμενες μέρες αν επαληθευτούν τα στοιχεία για βροχές σε αυτές τις περιοχές, όπως αναφέρει το weather-in-greece.

Επιπλέον οι άνεμοι στα πελάγη θα ενισχυθούν από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις στα 4 με 5 και τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ.

Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *