ροή ειδήσεων

Μπλάτερ - τέλος από τη FIFA [video]



Την παραίτησή του από το αξίωμα του προέδρου της FIFA ανακοίνωσε ο Σεπ Μπλάτερ,... λίγες μόνο ημέρες μετά από την πανηγυρική επανεκλογή του για πέμπτη φορά στην προεδρεία...
Ο Μπλάτερ ζήτησε την αντικατάστασή του, εν μέσω των σκανδάλων που αποκαλύφθηκαν το τελευταίο διάστημα και τα οποία εμπλέκουν τόσο τον ίδιο, όσο και τους υφισταμένους του σε διάφορες παράνομες συναλλαγές.

«Η FIFA ήταν η ζωή μου. Αυτό που μετράει περισσότερο για εμένα είναι η Ομοσπονδία και το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο. Θα συγκαλέσω ένα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο όσο το δυνατόν συντομότερα για να οριστούν νέες εκλογές. Η επανεκλογή μου φαίνεται πως δεν υποστηρίζεται σε όλο τον κόσμο. Η FIFA χρειάζεται ριζική αναδιάρθρωση. Θα συνεχίσω να ασκώ το λειτούργημά μου μέχρι τις εκλογές που θα ορίσει το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο», ανέφερε σχετικά ο 79χρονος κορυφαίος παράγοντας του διεθνούς ποδοσφαίρου.

το νέο κογκρέσο θα διεξαχθεί μεταξύ Δεκεμβρίου 2015 και Μαρτίου 2016 (θα κλειδώσει οριστικά απ' την Εκτελεστική Επιτροπή), όπου και θα αποφασιστεί ο διάδοχος στην προεδρία της FIFA, κάτι που εξίσου θα 'ναι σημαντικό για την... επόμενη μέρα τόσο στην ομοσπονδία όσο και γενικά στο ποδόσφαιρο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *