ροή ειδήσεων

On the Beach: Αύξηση των κρατήσεων τελευταίας στιγμής για Ρόδο



Η Ελλάδα χτυπά πρωτιά στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.... Η Ζάκυνθος κρατά τα σκήπτρα, στο last minute, με 115% αύξηση από πέρσι. Ακολουθούν Κρήτη (62%), Κέρκυρα (47%), Κως (42%) και Ρόδος (30%).


Σύμφωνα με το traveldailynews.com η Ελλάδα και τα νησιά της αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή για τους τουρίστες που κλείνουν διακοπές μέσω της (κορυφαίας σε κρατήσεις τελευταίας στιγμής) εταιρείας On the Beach. Ο μέσος όρος αύξησης είναι 58% σύμφωνα με το online ταξιδιωτικό πρακτορείο που συνέκρινε τα στοιχεία των κρατήσεων που έγιναν από 20 Απριλίου ως 15 Ιουνίου, και αφορούν διακοπές μετά την 1η Ιουνίου. Την πρωτιά κρατά η Ζάκυνθος στις κρατήσεις τελευταίας στιγμής με αύξηση στις πωλήσεις πάνω από 115% σε σχέση με πέρσι.
Άλλοι Ελληνικοί προορισμοί με καλές επιδόσεις στην αγορά των κρατήσεων τελευταίας στιγμής είναι η Κρήτη με αύξηση 62%, η Κέρκυρα με αύξηση 47%, η Κως με αύξηση 42% και η Ρόδος με αύξηση 30%.


Σε άνοδο Ισπανία, Τουρκία, Κύπρος
Σε ανοδική πορεία βρίσκονται και οι κρατήσεις τελευταίας στιγμής για την Ισπανία, που παρουσιάζουν αύξηση 54% σε σχέση με πέρσι. Πρωταθλητές είναι η Κόστα Μπράβα και η ευρύτερη περιοχής της Κόστα Μπλάνκα.
Άλλοι προορισμοί που είναι δημοφιλείς είναι το τουρκικό θέρετρο της Αλικαρνασσού (αύξηση κρατήσεων 75%), η Μενόρκα από τις Βαλεαρίδες νήσους (+67%) και από την Κύπρο η Πάφος (+35%).


Μας προτιμούν φέτος οι Άγγλοι
Ο Alistair Daly, Γενικός Δ/ντης Μάρκετινγκ στο On the Beach, σχολίασε ότι «τα δεδομένα κρατήσεών μας δείχνουν ότι το 2015 θα είναι μια χρονιά που όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν θα εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες των κρατήσεων τελευταίας στιγμής. Η Ελλάδα, μετά από δύο δύσκολα χρόνια, μπορεί να ελπίζει σε καλυτέρευση αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι Βρετανοί τουρίστες κλείνουν, κατά κύματα, διακοπές τελευταίας στιγμής»

Πηγή: traveldailynews.com


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *