ροή ειδήσεων

SOS εκπέμπουν οι ξενοδόχοι της Κω – «Eκτός ελέγχου» η μεταναστευτική ροή στο νησί!



Το «εκτός ελέγχου» πρόβλημα της μεταναστευτικής ροής που συνεχίζεται αδιάκοπα υπογραμμίζει ... στον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νικόλαο Βούτση, η Ενωση Ξενοδόχων Κω, σε μια επιστολή που προσυπογράφουν το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Κω, ο Εμπορικός Σύλλογος Κω και ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων Κω.

Στην επιστολή οι τουριστικοί φορείς εκπέμπουν σήμα κινδύνου, επισημαίνοντας ότι έχουν ήδη αρχίσει να δέχονται πολλές ακυρώσεις από μεμονωμένους επισκέπτες, οι οποίοι ανησυχούν, ενώ το ζήτημα έχει θορυβήσει τους tour operators που συνεργάζονται με επιχειρήσεις στο νησί.

Παράλληλα σημειώνουν ότι μέχρι σήμερα είναι συσσωρευμένοι 1.300 μετανάστες που περιμένουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοπροσωπίας τους με μέσο χρόνο αναμονής 25 ημερών, ενώ καθημερινά καταφθάνουν 150 έως 300 επιπλέον.

Για τον λόγο αυτό ζητούν να επιτραπεί η απευθείας τους μετάβαση στην Αθήνα ώστε να γίνει εκεί η ταυτοποίησης τους και να μισθωθεί άμεσα, ειδικό δρομολόγιο πλοίου για τη μεταφορά τους στον Πειραιά, καθώς σε λίγο καιρό λόγω πληρότητας, δε θα είναι δυνατή η μεταφορά τους με το πλοίο της γραμμής με αποτέλεσμα τη συσσώρευσή τους στο νησί.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *