ροή ειδήσεων

Οι ευρωπαίοι t.o’s oχυρώνονται έναντι του Grexit - "κουρεύουν" έως 50% τις τιμές για Ελλάδα



Μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 50% επί της αρχικής τιμής, προσφέρουν... οι τουρ οπερέιτορ στα πακέτα για Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να τα διαθέσουν στο καταναλωτικό κοινό υπό το φόβο εξελίξεων στη χώρα μας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σκωτσέζικης εφημερίδας The Scotsman, την ίδια ώρα που οι Ευρωπαίοι εξετάζουν - σήμερα δηλαδή - τη νέα πρόταση που κατέθεσε η Ελλάδα με την ελπίδα χρηματοδοτικής συμφωνίας, εκατοντάδες σκωτσέζοι τουρίστες ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις διακοπές τους στη χώρα μας, με τις Thomas Cook και Jet2.com να ξεκινούν προγραμματισμένες πτήσεις από το αεροδρόμιο της Γλασκόβης με προορισμό την Κέρκυρα.

Παρότι μέχρι στιγμής οι τουρ οπερέιτορ δεν καταγράφουν πτώση στη ζήτηση διακοπών στην Ελλάδα, προκειμένου να τη διατηρήσουν, προβαίνουν σε γεναίες εκπτώσεις. Έτσι, ένα πακέτο 7 ημερών της Airtours από τη Γλασκόβη, με διαμονή στα Tassia Studios της Ζακύνθου στις 12 Ιουλίου, διατίθεται έναντι μόνο 389 λιρών κατ’ άτομο, με εξοικονόμηση 389 λιρών, εάν η κράτηση γίνει μέσω της Thomas Cook.

Η σκωτσέζικη Barrhead Travel διαθέτει στην αγορά ένα εβδομαδιαίο πακέτο διακοπών, με πτήση αναχώρησης από τη Γλασκόβη στις 8 Ιουλίου και προορισμό το τρίστερο Finas Hotel Apartments στη Ρόδο, έναντι μόνο 329 λιρών κατ’ άτομο. Ο πρόεδρος της εταιρίας, Bill Munro, είπε ότι δεν έχει παρατηρηθεί κάμψη στη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα, παρά την οικονομική κατάσταση της χώρας, όμως οι τουρίστες θα πρέπει να κάνουν κράτηση μέσω εταιριών όπως η δική του. Όπως είπε, δεν θα συνιστούσε ανεξάρτητα ταξίδια στην Ελλάδα, αλλά κράτηση μέσω τουριστικού οργανισμού που διαθέτει την προστασία της Atol και ο οποίος θα παρέχει υπηρεσίες επαναπατρισμού αν οτιδήποτε πάει στραβά.

Η Thomson Holidays, προσφέρει διακοπές μιας εβδομάδας, με διαμονή στο Nostos Studios στη Θάσο έναντι 384 λιρών κατ’ άτομο, κάνοντας έκπτωση 45%.

Η Travelzoo προσφέρει εβδομαδιαίο πακέτο τον Ιούλιο στην Κέρκυρα με διαμονή στα Elenitsa Studios έναντι 158 λίρες το άτομο, δηλαδή φθηνότερα από το κόστος των εισιτηρίων.

Η Ionian Island Holidays, που ειδικεύεται στις πολυτελείς βίλες, έχει «κουρέψει» τα πακέτα που περιλαμβάνουν και πτήσεις έως και 50%, με μια εβδομαδιαία διαμονή σε διαμέρισμα με μια κρεβατοκάμαρα σε περιοχή της Κέρκυρας να κοστίζει 405 λίρες ανά άτομο, έναντι 809 λιρών αρχικής.

Η Sunvil Holidays έχει μειώσει το κόστος σε ένα εύρος πακέτων διακοπών στην Ελλάδα τον Ιούλιο, διαθέτοντας 176 σελίδες προσφορών στην ιστοσελίδα της.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *