ροή ειδήσεων

TUΙ Γερμανίας: Σχέδια για επέκταση της τουριστικής σεζόν



Παρά την πτώση στις κρατήσεις από Γερμανία, η TUI επενδύει στην Ελλάδα... έχοντας μάλιστα στα σχέδιά της να εντάξει πιλοτικά πόλεις όπως ταΧανιά, η Ρόδος ή το Ρέθυμνο στα προγράμματα χειμερινού τουρισμού. «Επιλέγοντας την Ελλάδα ως τόπο διοργάνωσης της εν λόγω εκδήλωσης, θέλουμε συνειδητά να υπογραμμίσουμε τη μεγάλη σημασία που έχει για εμάς η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός» αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι η εταιρία θεωρεί ειδικά την Κρήτη και τη Ρόδο ωςιδανικές περιοχές για τη διεύρυνση της σεζόν καθώς διαθέτουν επαρκή σύνδεση αλλά και ξενοδοχειακές υποδομές. Μάλιστα εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότητα για νέες συνεργασίες ή ακόμα και την κατασκευή ξενοδοχείων σε Ρόδο και Κρήτη. Σημειώνεται ότι η TUI συμμετέχει επιχειρηματικά στη Fraport που είναι ο πλειοδότης για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ομιλία του τον Οκτώβρη του 2014 (20/10) στο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Αθήνα, ο Πίτερ Λονγκ, διευθύνων σύμβουλος της TUI Travel PLC επεσήμανε τη βαρύτητα της ηγετικής θέσης της εταιρίας στην ελληνική αγορά. «Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε αυτή την ισχυρή θέση, έτσι ώστε να συνεισφέρουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού» σημείωσε ο Πίτερ Λονγκ και τόνισε ότι η στενή συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων θα βοηθήσει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στην ανάπτυξη νέων ανερχόμενων ελληνικών προορισμών, καθώς και στη βελτίωση συγκεκριμένων υποδομών, όπως είναι τα περιφερειακά αεροδρόμια, το οδικό δίκτυο, τα λιμάνια κρουαζιερόπλοιων και οι μαρίνες.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος της Tui έχει συνεργασία με 2.800 ξενοδοχεία και το 2014 διακίνησε στη χώρα μας περισσότερους από 2 εκατ. τουρίστες εκ των οποίων περίπου 1 εκατ. από τη Γερμανία και τη Βρετανία. Ο όμιλος θεωρεί ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια στο μέτωπο της επιμήκυνσης στη χώρα μας εφόσον διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα.

- Η παρουσίαση του παγκόσμιου χειμερινού προγράμματος της TUI Γερμανίας για το 2015/16 θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουνίου στα Χανιά (Κολυμπάρι). H συνέντευξη τύπου θα γίνει παρουσία, μεταξύ άλλων, του κ. Christian Clemens, CEO TUI Germany και Oliver Doerschuck, COO TUI Germany.

Γιώργος Αλεξάκης

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *