ροή ειδήσεων

Νέο σοκαριστικό video με σκηνές από τον άγριο βασανισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη!



Το επίμαχο υλικό φέρεται ότι «μαρτυρά» πρόσωπα και πράγματα ....


Η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάρτιο αρκετά κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων συνεχίζει να συγκλονίζει. Πρόσφατα, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χωρίς το κακούργημα να έχει προσωποποιηθεί.

Σήμερα, η εφημερίδα Espresso φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια ακόμα αποκάλυψη. Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τα βασανιστήρια που υφίστατο ο άτυχος 20χρονος βρίσκεται στα χέρια ενός νεαρού, ο οποίος δεν έχει ακόμα εμφανιστεί στις Αρχές! Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται κατά τις ίδιες πηγές ότι ήταν παρών σε τουλάχιστον ένα από τα καψώνια στα οποία υπέβαλλαν στον αδικοχαμένο σπουδαστή οι «σκληροί» συμφοιτητές του και είχε τραβήξει μικρής διάρκειας βίντεο με το κινητό του.

Το επίμαχο υλικό φέρεται ότι «μαρτυρά» πρόσωπα και πράγματα, ωστόσο ο νεαρός δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα το παραδώσει στις Αρχές, καθώς φοβάται τις επιπτώσεις.

«Ελπίζουμε -έστω και τώρα- όσοι γνωρίζουν κάτι ή έχουν στα χέρια τους στοιχεία να τα προσκομίσουν όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να βοηθήσουν το έργο των δικαστικών αρχών», είπε στην εφημερίδα ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που ξέρουν, αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν για τους δικούς τους λόγους».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *