ροή ειδήσεων

Η Ελλάδα τρίτη επιλογή προορισμού για Ρώσους τουρίστες τον Ιούνιο 2015



H Ρόδος με 18.000 χτυπήματα στο διαδίκτυο...


Την τρίτη θέση κατέλαβε η Ελλάδα στην λίστα με τους πιο περιζήτητους προορισμούς για τους Ρώσους τουρίστες τον Ιούνιο 2015, σύμφωνα με στοιχεία της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης διακοπών της Ρωσίας, «Yandex».

Ειδικότερα, την πρώτη θέση στη λίστα με τους πιο περιζήτητους προορισμούς για τους Ρώσους τουρίστες κατέκτησε η Τουρκία και ακολούθησε η Αίγυπτος.

Το ενδιαφέρον των Ρώσων χρηστών της Yandex για διακοπές στο εξωτερικό, αυξήθηκε 12% τον Ιούνιο 2015, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014. Ωστόσο, ο αριθμός των αναζητήσεων για διακοπές εντός της Ρωσίας τον Ιούνιο 2015, μειώθηκε 32% σε σχέση με τον περασμένο μήνα του 2015. Το 7% των χρηστών «Yandex» αναζήτησαν την Ελλάδα τον Ιούνιο 2015.

Το ενδιαφέρον φέτος αναθερμάνθηκε σημαντικά, λόγω των ελκυστικών τιμών: Τον Ιούνιο, τα εβδομαδιαία πακέτα ξεκινούν από 10.000 ρούβλια συν βίζα. Ωστόσο, το μέσο κόστος διακοπών στη χώρα για 2 άτομα είναι στα 75.000 ρούβλια. Η Ελλάδα ήταν πιο δημοφιλής στις αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Αγία Πετρούπολη, το Λένινγκραντ και τη Μόσχα.

Ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς τουρ οπερέιτορ, για τους οποίους πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις ήταν οι Mouzenidis Travel, Biblio Globus και Pegas Touristik. Τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά θέρετρα στην Ελλάδα τον Ιούνιο ήταν η Κρήτη (35.000 χτυπήματα) και η Ρόδος (18.000 χτυπήματα).

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *