ροή ειδήσεων

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ 250 ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ! – Τροχαία, Αντιτρομοκρατική, ΕΚΑΜ, ελικόπτερα και οχήματα, για τη φύλαξη των τροϊκανών


Με ειδική ομάδα η ΕΛΑΣ παρέχει προστασία στα 54 στελέχη της...
ΕΕ, της ΕΚΤ, του ΔΝΤ και του ESM που βρίσκονται στην Αθήνα. Για την ασφάλειά τους έχουν επιστρατευθεί άνδρες της Τροχαίας, της Αντιτρομοκρατική, της ΕΚΑΜ, ελικόπτερα και οχήματα. Ενα σχέδιο της ΕΛΑΣ που η σταδιακή εφαρμογή του μπήκε σε εφαρμογή από το βράδυ της Κυριακής για τη φύλαξη της τρόικας.

Τεχνικά κλιμάκια, ομάδες εργασίας άλλα και στελέχη των τριών θεσμών, με το που πατάνε το πόδι τους στην Αθήνα μπαίνουν στην ζώνη υψηλής επιτήρησης, ελέγχονται όλες οι διαδρομές και οι κινήσεις τους ενώ το σχέδιο της Αστυνομίας θα κορυφωθεί όταν φθάσουν στην Ελλάδα οι τρεις επικεφαλής κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ήμερες.

Τα 54 άτομα που έφθασαν στην Αθήνα, θα ζουν κάτω από την ομπρέλα μιας ειδικής ομάδας αστυνομικών και αναμένεται καθημερινά για τις μετακινήσεις και τα ραντεβού τους να ενεργοποιείται ένας μηχανισμός που θα ξεπερνά τα 250 άτομα.

Ηδη από την Κυριακή, το ξενοδοχείο Χίλτον, όπου όπως όλα δείχνουν έχουν καταλύσει τα μέλη των τεχνικών κλιμακίων που ήδη βρίσκονται στην Αθήνα τις τελευταίες ώρες, από τα μέσα της Κυριακής είναι… αστακός, με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., ακροβολισμένους σε κάθε πιθανό σημείο.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *