ροή ειδήσεων

Ρόδος: ΜΥΣΤΗΡΙΟ ο θάνατος μιας μάνας 2 παιδιών την ημέρα των γενεθλιών της



Ερευνώνται οι συνθήκες θανάτου...

Σε εξέλιξη είναι έρευνα αστυνομικών του ΑΤ Ρόδου σχετικά με τις συνθήκες θανάτου, από τη χρήση ναρκωτικών, την 7η Ιουλίου 2015, μιας 31χρονης, μητέρας δύο αγοριών από τον πρώτο της γάμο και ενός βρέφους, που απέκτησε με τον 32χρονο σύντροφο της.

Η 31χρονη, που είχε εμπλακεί στα γρανάζια των ναρκωτικών, κατέληξε στο υπνοδωμάτιό της τα ξημερώματα της 7ης Ιουλίου 2015 και βρέθηκε νεκρή από τον σύντροφό της, στο κρεβάτι τους, στις 9 το πρωί. Μάλιστα την ημέρα του θανάτου της είχε και τα γενέθλιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ναρκωτικά χάπια βρέθηκαν σε συρτάρι με ρούχα του παιδιού της, καθώς επίσης και ένα μικρό βαζάκι το οποίο περιείχε συνθετική ναρκωτική ουσία γνωστή και ως «κοκαΐνη των φτωχών» ή «σίσα».

Παράλληλα, οι αστυνομικοί θα ζητήσουν την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών της συνδιαλέξεων, προκειμένου να διαπιστώσουν με ποια άτομα είχε επικοινωνία πριν το θάνατό της.

Σημειώνεται ότι ο σύντροφος της 31χρονης, είχε εμπλακεί πρόσφατα σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του, στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, μαζί με ακόμη δύο άτομα.


Πηγή : dimokratiki.gr
star.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *