ροή ειδήσεων

Έρχεται νέο… κύμα προαπαιτούμενων έως τις 5 Αυγούστου – «Εαν δεν τα ψηφίσετε ξεχάστε τα λεφτά» διαμηνύουν κοινοτικοί αξιωματούχοι – Τι θα γίνει με το ΔΝΤ


ΤΟ PLAN B ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!...
Τη στιγμή που στο Μέγαρο Μαξίμου ψάχνουν να βρουν τρόπο για να αποφύγουν τις συναντήσεις του «Κουαρτέτου» με υπουργούς και δεδομένου ότι τα χρονοδιαγράμματα και οι στόχοι είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος -και ανέφικτος κατά πολλούς- συνδυασμός, οι Ευρωπαίοι φαίνεται πως ετοιμάζουν το Plan B.

Σύμφωνα με τη Real News, αυτό θα προβλέπει ακόμα ένα δάνειο γέφυρα, σε αντάλλαγμα νομοθέτησης ακόμα μίας λίστας με προαπαιτούμενα σε δύο φάσεις. Επίσημη πηγή της Κομισιόν λέει στην εφημερίδα ότι «η νέα λίστα με τα προαπαιτούμενα θα πρέπει να έχει οριστεί έως τις 5 Αυγούστου και να έχει ψηφιστεί πριν από την όποια επόμενη εκταμίευση». Εκεί θα συμπεριληφθούν και «πρόσθετα μέτρα για τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού».

Όσον αφορά στο ρόλο του ΔΝΤ κοινοτικοί αξιωματούχοι από την Κομισιόν και το Eurogoup υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή. «Το ΔΝΤ έχει το δικό του πρόγραμμα, στη Σύνοδο συμφωνήσαμε πως το δικό μας πρόγραμμα θα γίνει συμβατό με το δικό τους» λένε. «Οι ελεγκτές του Ταμείου θα συμμετέχουν στις αποστολές και το νέο μνημόνιο θα γραφεί με τη συμβολή τους κανονικά», όμως «δεν θα γίνουν εκταμιεύσεις πριν από την αναδιάρθρωση που θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβεριο. Δεν έχουμε διχογνωμία για τη μέθοδο της αναδιάρθρωσης».



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *