ροή ειδήσεων

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ! Η Bild αποκαλύπτει την… Μέρκελ που «λανσάρει» λεσβιακό περιοδικό


Όλη η Ευρώπη μισεί τη Μέρκελ. Ναι, εκτός από αυτή τη γυναίκα…» – Δείτε το βίντεο...

Ένα γυναικείο χέρι ανοίγει μία πόρτα. Μία γυναίκα πηγαίνει προς το μέρος της Άνγκελα Μέρκελ, η οποία βρίσκεται κοντά στο παράθυρο, με την πλάτη γυρισμένη στο φακό και κρατάει στο χέρι της το κινητό της τηλέφωνο. Και τότε η γυναίκα αυτή με τα μακριά μαλλιά αγκαλιάζει τρυφερά τη Γερμανίδα καγκελάριο και τη φιλάει γλυκά στο λαιμό. Αλλά και η Μέρκελ ανταποδίδει τα χάδια…
«Όλη η Ευρώπη μισεί τη Μέρκελ. Ναι, εκτός από αυτή τη γυναίκα…», είναι το σχόλιο του λεσβιακού περιοδικού «Straight» που συνοδεύει το διαφημιστικό αυτό βίντεο κλιπ , διάρκειας 23 δευτερολέπτων.

Η γερμανική εφημερίδα Bild» έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της το επίμαχο βίντεο κλιπ όπου μία γυναίκα, «φτυστή» η Γερμανίδα καγκελάριος, είναι στραμμένη προς από το παράθυρο και στα χέρια της κρατά το κινητό της, το οποίο φαίνεται να την έχει απορροφήσει.

Η γυναίκα αυτή απεικονίζεται με την πλάτη στραμμένη στο φακό, έχει όμως την ίδια κόμμωση , το ίδιο ντύσιμο και τον ίδιο σωματότυπο με αυτό της Γερμανίδας καγκελαρίου. Το ασπρόμαυρο βίντεο κλιπ ξεκινά με το άνοιγμα μιας πόρτας και την γυναίκα που την ανοίγει να σπεύδει να αγκαλιάσει από πίσω τη… Μέρκελ. Βεβαίως, όπως διευκρινίζει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, η καγκελάριος δεν είναι αυτή που διαφημίζει το λεσβιακό περιοδικό αλλά μία ηθοποιός – σωσίας της.

Στη διάρκεια του βίντεο κλιπ ακούγονται τα εξής:» Το 62% των Γερμανών τάσσεται υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών» και, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ότι» μέχρι το 1993, η ομοφυλοφιλία ήταν ποινικό αδίκημα».

Με αυτό το βίντεο κλιπ, το νέο λεσβιακό περιοδικό «Straight» διαφημίζει την πρώτη του έκδοση που αναμένεται αύριο στα περίπτερα.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *