ροή ειδήσεων

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ: Ξεψαχνίζουν τις μαύρες τρύπες που άφησε ως Δήμαρχος – Ποιος είναι


Οι προσωπικοί του λογαριασμοί στα social media και οι ομιλίες του είναι...
γεμάτες μαντινάδες.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορουν φωτογραφίες του στις οποίες απεικονίζεται με το δάχτυλο στην σκανδάλη, έτοιμος για ακόμα μια μπαλωθιά.

Ο Παύλος Πολάκης που την περασμένη εβδομάδα ορίστηκε υφυπουργός Εξωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την καταπολέμηση της διαφθοράς έχει συνηθίσει να ταράζει τα νερά.

Η δήλωση αυτή δεν έμεινε στα στενά όρια του ακροατηρίου της ΚΕΔΕΜ αλλά έφτασε στα καθ’ ύλην αρμόδια αυτιά και κινητοποίησε άμεσα τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.



Όπως αποκαλύπτουν τα Παραπολιτικά, πριν από δύο χρόνια, λίγο διάστημα δηλαδή μετά την ομιλία του κ. Πολάκη, διατάχθηκε έρευνα από το ΣΔΟΕ για τη διαχείριση του ταμείου του δήμου Σφακίων.



Η Περιφερειακή Διεύθυνση Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Κρήτης ανέλαβε να «ξεσκονίσει» τα οικονομικά του Δήμου, ελέγχοντας εξονυχιστικά έσοδα και έξοδα την περίοδο της θητείας του Παύλου Πολάκη, καθώς επίσης τα παραστατικά για τα έργα που έγιναν το ίδιο διάστημα από την δημοτική Αρχή.

Ο έλεγχος, ωστόσο, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, με αποτέλεσμα το ΣΔΟΕ Κρήτης να μην έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, προκειμένου να συντάξει το πόρισμά του.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *