ροή ειδήσεων

Η εξομολόγηση του συνταξιούχου που κατέρρευσε έξω από την τράπεζα


Το γύρο του κόσμου έκανε η φωτογραφία ενός ηλικιωμένου άνδρα ...στη Θεσσαλονίκη να κάθεται ανήμπορος έξω από μια τράπεζα, κλαίγοντας. ...
Πρόκειται για τον 77χρονο συνταξιούχο Γιώργος Χατζηφωτιάδη ο οποίος πήγε σε τρεις τράπεζες και στήθηκε στην ουρά για να πάρει τη σύνταξη της συζύγου του. Όμως δεν τα κατάφερε.
Όταν πήγε στην τέταρτη τράπεζα και του είπαν ότι δεν μπορεί να πάρει τα 120 ευρώ, κατέρρευσε.
Όπως είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων κατέρρευσε "γιατί δεν αντέχει να βλέπει τη χώρα του σε αυτή τη δυστυχία". "Γι 'αυτό αισθάνομαι τόσο ηττημένος, περισσότερο από ό, τι για τα προσωπικά μου προβλήματα", σημείωσε.
Ο κ. Χατζηφωτιάδης και η σύζυγός του, όπως πολλοί Έλληνες, πέρασαν πολλά χρόνια στη Γερμανία, όπου όπως αναφέρει εργάστηκαν πολύ σκληρά σε ένα ορυχείο και αργότερα σε ένα χυτήριο.
"Βλέπω συμπολίτες μου να παρακαλάνε για λίγα λεπτά του ευρώ για να αγοράσουν ψωμί. Βλέπω όλο και περισσότερες αυτοκτονίες. Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος. Δεν αντέχω να βλέπω τη χώρα μου σε αυτή την κατάσταση.
Η Ευρώπη και η Ελλάδα έχουν κάνει λάθη.Πρέπει να βρούμε μία λύση" τόνισε.Ο 77χρονος νιώθει ότι μπορεί να κάνει ελάχιστα για να αλλάξει η κατάσταση και δεν ξέρει αν θα είναι σε θέση να ψηφίσει την Κυριακή, καθώς το εκλογικό τμήμα είναι 80 χλμ μακριά από το σπίτι του. "Δεν έχω χρήματα για να πάω εκεί. Εκτός αν με πάνε τα παιδιά μου με το αυτοκίνητό τους".

Πηγή φωτογραφίας: Γαλλικό Πρακτορείο AFP


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/7/15 07:19

    Oυστ ρε συνταξιούχοι που κλαιγεστε σε ολο τον κοσμο για 60 ευρω!Γιναμε ρεζιλι διεθνως εξαιτιας σας και φτασαμε στο γκρεμο από την ανασφαλεια σας και την απλειστια σας.Ν ασας απαγορεψουν την οδηγηση,το δικαιωμα ψηφου,τις συνταξεις και όλα τα επιδόματα.Εχετε αδειασει όλα τα ταμεια της ελλαδας για να εχετε τα δικα σας γεματα για τα παιδια τα εγγονια και τα δισεγγονα σας.ΟΧΙ ρε,φτανει.Δεν παει άλλο.Ο τσιπρας παει να σας σωσει τις συνταξεις και εσεις τα μουροχαυλα ψηφηζετε σαμαροβενιζελο γιατι σας εταξαν λαγους με πετραχιλια.Τοσο αποχαυνωμένοι ειστε!Κλειστε τους γερους στα ιδρυματα να ηρεμησουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/15 11:29

      ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΛΒΑΝΕ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/7/15 11:30

      ΒΡΩΜΙΑΡΗ...ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΥΦΤΟ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/7/15 20:24

      δεν καταλαβα...ολη η κουλτουρα των ελληνων ένα 60ευρο είναι???τετοια ρομποτακια ψαχνουν οι γερμανοι στο Άουσβιτς.Εξω οι γεροι!!!κοροιδα συνταξιούχοι!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/7/15 07:22

    Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη αυτου του ανθρωπου.ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ τοσο απαξιωτικα για 60 ευρω.Εζησε όπως λεει στην γερμανια.Γιατι δεν χρησημοποιει τις καρτες στα ψωνια του??Γιατι πρεπει παντα να γινόμαστε ρεζιλι?Αυτη είναι η ζωη ενός ελληνα?Στην ουρα για ένα 60ευρο?Μας κοροϊδεύουν ολοι.Μη μου πειτε δεν ειχε να φαει.Δεν πιστευω τέτοιες αηδιες.Υπαρχει η προνοια,οι εκκλησιες,οι γειτονες,ενα σωρο.ΕΕΕ μην το παρατραβαμε το σχοινι τωρα.Ασε μας ρε φιλε που στεναχωρεθηκες για την ελλαδα.Να καθοσουν κατω στα μερη σου και να έφτιαχνες κατι,εστω αγελαδες.Οχι να γινεις δουλος των γερμανων και να σε κανουν να τρεχεις στα ΑΤΜ για ψίχουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *