ροή ειδήσεων

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ακολουθεί ανασχηματισμός στην κυβέρνηση. Παραίτηση και του Χουλιαράκη



Δρομολογούνται μεγάλες αλλαγές στη ελληνική διαπραγματευτική ομάδα... Όλες οι ανακοινώσεις από τον Τσίπρα, μετά την συνεδρίαση του Συμβουλίου Πολιτικών αρχηγών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από το πρωί, λίγες μόνο ώρες μετά την απόλυτη επικράτηση του «όχι» στο δημοψήφισμα.

Σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι παραιτείται ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ την τελευταία ώρα διακινούνται φήμες ότι θα ακολουθήσει παραίτηση του Γιώργου Χουλιαράκη, επικεφαλής μέχρι στιγμής της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας στις Βρυξέλλες.

Σημειώνεται πάντως ότι ο κ. Χουλιαράκης δεν ανήκει στην «ομάδα Βαρουφάκη», αντίθετα ήταν άνθρωπος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του Μεγάρου Μαξίμου.

Η παραίτηση του κ. Χουλιαράκη μπορεί να είναι και αναβάθμιση, αφού μετά την συνεδρίαση του Συμβουλίου πολιτικών Αρχηγών, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις που θα περιλαμβάνουν και την πρόσθεσή του να γίνει ανασχηματισμός στην κυβέρνηση.

Επικρατέστερος για την θέση του υπουργού οικονομικών είναι ο κ. Σταθάκης, ενώ θα αναβαθμιστεί κατά πάσα πιθανότητα ο κ. Τσακαλώτος, που ενδεχομένως να αναλάβει μια από τις θέσεις που θα «αδειάσουν» από τις αλλαγές που σχεδιάζει ο πρωθυπουργός στα κρίσιμα υπουργεία της κυβέρνησης.

ienimerosi

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *