ροή ειδήσεων

Ζητούν ακύρωση του δημοψηφίσματος στη Ρόδο



Σε οριακές καταστάσεις βρίσκεται η κατάσταση στην αγορά της Ρόδου.... και σε ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, που συμμετείχαν σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου και του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατδηδιάκου.

Οι εκπρόσωποι των φορέων (Ένωση Ξενοδόχων, Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος κ.ά.) εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά, ενώ ανέφεραν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει ακυρώσεις για αφίξεις τουριστών, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία, όχι μόνο για τη φετινή τουριστική περίοδο αλλά και για τις επόμενες

Ακόμη εκφράστηκαν φόβοι ότι η επάρκεια αγαθών (τρόφιμα και καύσιμα) στο νησί της Ρόδου, θα τερματιστεί το πολύ σε δέκα μέρες, ενώ λόγω έλλειψης ρευστού δεν υπάρχει καθόλου κίνηση στα καταστήματα, με αποτέλεσμα ο εμπορικός κόσμος της Ρόδου να βρίσκεται σε απόγνωση.

Σε ομόφωνο ψήφισμα τους οι τοπικοί φορείς ζητούν από την κυβέρνηση να ακυρώσει το δημοψήφισμα της Κυριακής θεωρώντας ότι έχει δημιουργηθεί κλίμα διχασμού στην ελληνική κοινωνία, ενώ σε περίπτωση που γίνει, τάσσονται υπέρ του «ναι», για να μην ανακοπεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και προκληθούν ανυπολόγιστες ζημιές στην εθνική οικονομία.

Σχόλια

  1. εσείς ρε μάγκες του καναπέ δεν πήγατε στον πρωθυπουργό και απειλούσατε θεούς και δαίμονες να μην δεχθεί ΦΠΑ 23 τοις εκατό στα νησιά; Τώρα τι έγινε και αλλάξατε γνώμη;
    Ραγιάδες είσασταν μια ζωή και ραγιάδες θα παραμείνετε. Συνεχίστε την επανάστασή σας από τον καναπέ σας και μην ακούσω κανέναν όταν μετά από μερικούς μήνες ζητήσουμε νέα βοήθεια και επομένως περισσότερους φόρους. Άντε να χαθείτε...Παναγιώτης Σπανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/15 21:23

      Αν ημουν Τσιπρας μετα απο αυτο θα αφηνα ανεπαφο το φπα στην υπολοιπη ελλαδα και θα εβαζα 25% ΦΠΑ σε οοοολα τα προιοντα σε μερη σαν την Ροδο...Πλουσιοι ειμαστε αναγκη δεν εχουμε ναι ψηφιζουμε οποτε καθηστε και φατε την.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/15 00:51

      Πεστα Παναγιωτη! Βασικα ο στοχος ειναι το 13% γιαυτο σου πετανε παραπανω για να παρουν αυτο που θελουν και να νομιζουμε και εμεις οτι μας εκαναν και χαρη.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/15 20:40

    Σωστός Παναγιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/15 20:44

    pes ta xrisostome.....mono to fpa einai?se ligo tha ginei i rodos proastio tou marmara an kanoume tis perikopes stin amina,oli mas i istoria ena oxi einai magkes....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/7/15 22:20

    OXI OΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΘΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/7/15 22:24

    Όχι και πάλι όχι ντροπή μας νομίζουν ότι όλοι έχουμε μαγαζιά και ξενοδοχεία από τον μπαμπά έτοιμα......θέλουμε ξύλο μερικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/7/15 03:56

    Υπάρχει συνθήκη στην ευρωπαϊκή ένωση οτι μια χώρα δεν μπορεί να αποβάλει αλλη χώρα απο την ευρωπαϊκή ενωση.για να φύγει μια χώρα απο την ευρωπαϊκή ενωση μπορει να φύγει απο μόνη της.μην τους φοβάστε ψηφιστε οχι στα μετρα της τρο'ι'κας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/7/15 14:41

    Σύγουρα τα βοθροκάναλα των διεφθαρμένων κομμάτων γερμανοτσολιάδων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (και με επίσημη βούλα της Καγκελαρίας) είναι πίσω από αυτά. ΔΙαβάστε ρε ΠΡΟΔΟΤΕΣ τι είπε στην Καγκελαρία ο αντιπρόεδρος Sigmar Gabriel

    Το λάθος που κάναμε και δεν υπολογίσαμε σωστά, είναι ότι δεν λάβαμε υπόψη μας ότι στη χώρα υπάρχει μια διεφθαρμένη οικονομική ολιγαρχία, που την λυμαίνεται χρόνια τώρα, ακόμα και με την κρίση.
    Τα προγράμματα στην Ελλάδα απέτυχαν, γιατί τα δυο διεφθαρμένα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εξυπηρέτησαν και εξυπηρετούν αυτά τα συμφέροντα» .

    Ομιλία βόμβα από τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας, Sigmar Gabriel, μέσα στη γερμανική Βουλή. Επί της ουσίας, ο αντικαγκελάριος παραδέχθηκε ότι ουδεμία ευθύνη φέρει ο ελληνικός λαός και ότι η ίδια η Γερμανία συνεργάστηκε τόσα χρόνια με μια δειφθαρμένη πολιτική και οικονομική ελίτ, υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/7/15 14:44

    Γερμανοτσολιάδες Εφιάλτες, όταν σας έκαιγε μας καλούσατε για συμπαράσταση με το ΦΠΑ, τώρα πάλι μόνο τα συμφέροντά σας αντιπροσωπεύετε, φοροαπατεώνες και φοροφυγάδες!!!
    ΟΧΙ ρε και πάλι ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/7/15 14:47

    Φοροφυγάδες και κομπιναδόροι τοπικοί φορείς, υπάρχουν άνθρωποι χωρίς λεφτά στην τσέπη και μέλλον έχουν μόνο την αξιοπρέπειά τους και το ΟΧΙ να προτάξουν. Τόσα χρόνια συμπράξατε με το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τα δυο πιό διεφθαρμένα κόμματα της Ευρώπης που κατέστρεψαν την χώρα. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/7/15 14:49

    Ποιοί είναι αυτοί? ΑΝ έχουν π@@@@ρια να βγουν ευθαρσώς να το πουν για να δούμε ποιοί είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/7/15 14:52

    ..... "ο εμπορικός κόσμος της Ρόδου να βρίσκεται σε απόγνωση" ..... οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες 90% σύμφωνα με το ΣΔΟΕ είναι σε απόγνωση!!!!!! δεν μπορούν να φάνε και να φοροκλέψουνε ......... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *