ροή ειδήσεων

Κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου πήραν το νόμο στα χέρια τους!



Ανεύθυνη η στάση των αρχών στο μείζον θέμα που έχει ανακύψει...
Το ΚΕΕΛΠΝΟ επιχείρησε να αποπροσανατολίσει, η αστυνομία δεν επιλαμβάνεται αποφασιστικά

Ωρα 01.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου: Τρείς μεσήλικες, ημίγυμνοι, κραδαίνοντας καδρόνια, μεταβαίνουν στο στέκι του παράνομου έρωτα, στον υπαίθριο οίκο ανοχής, στον εγκαταλελειμμένο παιδικό σταθμό του πάρκου του Αγίου Δημητρίου και συμπλέκονται με 13 ιερόδουλες.
Πρόκειται για τρία αδέλφια, γνωστής οικογένειας του νησιού, που αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Μια επιχείρηση «εκκαθάρισης» της περιοχής που έχει υποβαθμιστεί από την αδιαφορία των αρμοδίων και την αδυναμία της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου να ελέγξει την κατάσταση.
Τι κι αν στην περιοχή σε απόσταση αναπνοής από το στέκι του παράνομου αγοραίου έρωτα μένει πρώην Αστυνομικός Διευθυντής. Οι επιχειρήσεις για τη σύλληψη των ιερόδουλων αλλά και του προαγωγού – μαστροπού – «μπράβου» τους, ενός Βούλγαρου, που παρακολουθεί τις κινήσεις τους μέσα από ένα μαύρο Opel, είναι ελάχιστες.
Τα τρία αδέλφια, ηλικίας 60, 54 και 53 ετών, εργένηδες και οι τρείς, δεν μπόρεσαν να υπομείνουν την εξαθλίωση.
«Εδώ και ένα μήνα βγαίνουμε κάθε βράδυ και τις φοβερίζουμε, τσακωνόμαστε μαζί τους και τις αναγκάζουμε να φύγουν με κίνδυνο της ζωής μας. Κάθε μέρα μαζεύονται στο πάρκο 15 περίπου ιερόδουλες, στην πλειοψηφία τους Αφρικανές αλλά και τρανσέξουαλ» δήλωσε στη «δημοκρατική» ο 60χρονος, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της εφημερίδας.
«Δεκάδες είναι και οι πελάτες. Τους οδηγούν στο αθλητικό κέντρο, στον παιδικό σταθμό, στην λαϊκή αγορά και σε σπίτια», λέει ο 60χρονος, που μαζί με τα αδέλφια του έφτασαν στο σημείο να μαζεύουν από το πάρκο τα προφυλακτικά αλλά και να καθαρίζουν το χώρο από περιττώματα!
Οι φωτογραφίες, που δημοσιεύουμε, είναι μόνο ένα δείγμα του τι συμβαίνει. Δεκάδες συσκευασίες προφυλακτικών, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά είναι διάσπαρτα πέριξ του εγκαταλελειμμένου παιδικού σταθμού, στο γήπεδο μπάσκετ αλλά και σε σοκάκια πέριξ του πάρκου του Αγίου Δημητρίου.
Οι κάτοικοι της οδού Χατζηαγγέλου δεν αντέχουν πλέον την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ενώ ο 60χρονος αποκαλύπτει ότι ήδη έχουν δημιουργηθεί εναλλακτικές πιάτσες στο Αρχαίο Στάδιο και στο Ροδίνι.
Η ανησυχία μεταξύ των κατοίκων, με τους οποίους συνομίλησε συντάκτης της «δημοκρατικής», είναι έκδηλη.
«Ξέρουμε ότι μια βρέθηκε οροθετική στο AIDS, το ξέρει όλος ο κόσμος. Δεν καταλαβαίνουμε πως ορισμένοι ρισκάρουν τη ζωή τους και πληρώνουν 20 – 30 ευρώ για να συνευρίσκονται ερωτικά με τις συγκεκριμένες ιερόδουλες» δήλωσε στη «δημοκρατική» ένας ηλικιωμένος κάτοικος της οδού Χατζηαγγέλου.
Θυμίζουμε ότι με το αρίθμ. πρωτ. 2126 έγγραφο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που απεστάλη στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύησης αλλά και στο ΚΕΕΛΠΝΟ την 20η Απριλίου 2014, ο διευθυντής της υπηρεσίας κ. Ε. Κατσαρός, επιβεβαιώνει ότι έχει βρεθεί οροθετική σε AIDS μια Αφρικάνα από τις δύο που ελέγχθησαν.
Όταν η πληροφορία για ευνόητους λόγους δόθηκε στα ΜΜΕ την 22α Απριλίου 2015 υπήρξε δημοσίευμα σε Αθηναϊκή φιλοκυβερνητική εφημερίδα, που χαρακτήρισε «παντελώς ατεκμηρίωτους και αβάσιμους τους ισχυρισμούς του περιεφερειάρχη περί εντοπισμού κρούσματος οροθετικής εκδιδόμενης γυναίκας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου της Ρόδου».
Στο ίδιο δημοσίευμα γινόταν λόγος και για «αήθη επίθεση του περιφερειάρχη στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του προέδρου και του γενικού διευθυντή του αρμοδίου Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) κ.κ. Αθανάσιου Γιαννόπουλου και Θεόδωρου Παπαδημητρίου, που διαψεύδουν τις δημόσιες δηλώσεις του πολιτικού προϊσταμένου της Διεύθυνσης Υγείας κ. Ν. Καραμαρίτη!
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Παπαδημητρίου, «ουδέν κρούσμα οροθετικής γυναίκας έχει εντοπιστεί στη Ρόδο, ακόμη και μεταξύ των εκδιδόμενων γυναικών». Ο ίδιος διευκρινίζει, μάλιστα, ότι «δόγμα του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι η προφύλαξη και όλοι οφείλουμε να λαμβάνουμε προφυλάξεις κατά την σεξουαλική πράξη. Οι υστερίες περί δήθεν κρούσματος οροθετικής εκδιδομένης γυναίκας στη Ρόδο αποτελούν ανεύθυνο λαϊκισμό και επικίνδυνη ρητορική, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα επίσημα στοιχεία, τα ευρήματα και τις αναφορές του Κέντρου μας».
Σύμφωνα με τον κ. Καραμαρίτη, παρά το γεγονός ότι έχει ενημερωθεί το υπουργείο Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ για τα παράνομα στέκια του αγοραία έρωτα, η απάντηση που έλαβε η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας είναι πως η αρμοδιότητά της για ελέγχους εξαντλείται στις νόμιμα εκδιδόμενες και όχι στις παράνομες και κάλεσε μάλιστα τη Διεύθυνση Υγείας να εντοπίσει τους προαγωγούς!

Φωτορεπορτάζ:




Πηγή:www.dimokratiki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/7/15 20:36

    εξω οι βουλγαροι,αλβανοι και ρουμανοι νταβατζηδες της βρωμιας,των απειλων και εκβιασμων.Ο συγκεκριμένος βουλγαρος επισης τοποθετεί κοπελες σε κωλομπαρα και τις μαζευει μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *