ροή ειδήσεων

Νέο διάγγελμα Τσίπρα - βιντεο



Νέο μήνυμα έστειλε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας από το Πεντάγωνο, καλώντας... τους Ελληνες πολίτες να διαφυλάξουν «ως κόρη οφθαλμού» την εθνική ομοψυχία.

«Οφείλουμε» είπε ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή του από τον Π. Καμμένο «χωρίς δραματοποιησεις να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την εθνική ομοψυχία».

Την επόμενη μέρα είπε θα είμαστε όλοι ένα, επαναλαμβάνοντας ότι η δυσκολία που περνάει η χώρα είναι πρόσκαιρη και πυλώνας της ομοψυχίας είναι ο σεβασμός στο Σύνταγμα, στις δημοκρατικές διαδικασίες.

Αναφέρθηκε στο θέμα των περικοπών των ενόπλων δυνάμεων, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να διαγράψει τις υποχρεώσεις της απέναντι στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν θα αποδεχθεί μειώσεις που έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν νέες ανισότητες μέσα στον κοινωνικό ιστό και αφορά κυρίως σε μειώσεις των μισθών των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.

Οφείλουμε όμως είπε να διατηρήσουμε τον πυλώνα της κυριαρχίας και είναι η κυβέρνηση αυτή που θα αποφασίσει το πως θα διανείμει τους πόρους και το πως θα γίνουν περικοπές.

Διαβεβαίωσε ότι η χώρα διατηρεί και αυξάνει τη γεωπολιτική της δυναμική και ότι δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του γεωπολιτικού προσανατολισμού, υπάρχουν όμως ευκαιρίες που μπορούν να αξιποιηθούν για αναβάθμιση της γεωπολιτικής δυναμικής της χώρας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *