ροή ειδήσεων

Αποκλειστικό! Έτοιμο το νέο κεντροδεξιό κόμμα με αρχηγό το Φράγκο Φραγκούλη. Ποιοι συμμετέχουν



Ο κύβος ερρίφθη!
Μετά από αρκετές συζητήσεις και ζυμώσεις που κράτησαν μήνες βρέθηκε...
κοινός τόπος μεταξύ στελεχών της ευρύτερης κεντροδεξιάς και με τη στήριξη ισχυρότατων οικονομικών παραγόντων αποφασίστηκε την Παρασκευή το βράδυ να προχωρήσουν άμεσα στη δημιουργία νέου κόμματος με επικεφαλής το γνωστό στρατηγό πρώην Α/ΓΕΣ Φράγκο Φραγκούλη.

Ο κ. Φραγκούλης που διετέλεσε και υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας στο παρελθόν είχε δεχθεί αρκετές κρούσεις κατά καιρούς από διάφορα πολιτικά πρόσωπα, να πολιτευθεί ή να μπει μπροστά σε μια νέα πολιτική κίνηση ωστόσο ήταν επιφυλακτικός καθώς δεν είχε πειστεί για τις πιθανότητες επιτυχίας ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς σε συγκέντρωση- συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στον Πειραιά παρουσία περίπου 150 στελεχών και επιχειρηματιών προέκυψε η απόφαση να περάσουν άμεσα στην ίδρυση του νέου σχήματος για το οποίο ήδη έχουν έτοιμο το όνομα που θα παραπέμπει στη λέξη ΝΕΟ ενώ έχουν επεξεργαστεί και το έμβλημα του νέου κόμματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν γνωστά στελέχη του κεντροδεξιού χώρου όπως οι πρώην υφυπουργοί Χρήστος Ζώης και Θεόδωρος Κασσίμης, ενώ σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει το κόμμα των Δημοκρατικών. Στη συνάντηση έδωσε το παρόν και η Κοινωνία Αξιών, (κόμμα που ίδρυσε ο καθηγητής Δ.Μπουραντάς, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε και τώρα προεδρεύει ο Στέλιος Φενέκος)

Την κίνηση στηρίζουν πολλά πρώην κορυφαία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, πρώην αρχηγός της αστυνομίας και πολλοί και πολύ σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες. Οι περισσότεροι εξ αυτών δραστηριοποιούνται και ως εφοπλιστές αλλά όχι μόνο καθώς πρόκειται για μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου με πλήθος δραστηριοτήτων, ενώ υπάρχουν και εκπρόσωποι του κατασκευαστικού κλάδου και των βιομηχάνων.

Μεταξύ των στελεχών που αναμένεται να πλαισιώσουν το νέο κόμμα και ο πρώην γ.γρ. Περιφέρειας Ηπείρου και άνθρωπος του περιβάλλοντος Σαμαρά, πολιτευτής Θεσσαλονίκης κ.Δημήτρης Πανοζάχος και αρκετά στελέχη που έχουν αποχωρήσει στο παρελθόν από τους ΑΝΕΛ.

Το πολιτικό στίγμα του νέου κόμματος θα είναι στα πλαίσια του κοινωνικού φιλελευθερισμού με έντονο το πατριωτικό στοιχείο


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/7/15 16:34

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/15 22:09

    Αλλος ενας δουρειος ιππος ,εμπρος λοβοτομημενα ανδραποδα τρεξτε να μπειτε στο νεο μαντρι των ταχα πατριωτων εθνοσωτηρων ,τρεξτε ραγιαδοσκυλα , ποιοι ρε θα σας σωσουν αυτοι που σκουπιζαν τους κωλους των εθνοκτονων για ενα γαλονι παραπανω ,ποιοι ρε τους σπρωχνουν ; εαν ηταν πατριωτες θα εβαζαν πανω απο ολα την τιμη της πατριδος οταν φοραγαν τα γαλονια ,τοτε ομως εκαναν τεμεναδες και στον ποιο τυχασπαρτο βουλευτακο ,μπας και γλυφοντας η σκουπιζωντας κωλους θα τους βολεψουν καπου μετα την αποστρατια , οπως και εγεινε .εγω παντως τους στελνω απο τωρα στο αφεντικο τους τον διαβολο .ρε ουστ κοπροσκυλα νεοδημοκρατικοπασοκοσουργελα ουστ και παλι ουστ .-ΑΚΡΙΤΑΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/15 22:46

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ,,,,,ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/7/15 23:59

    ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/7/15 06:51

    "Την κίνηση στηρίζουν πολλά πρώην κορυφαία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, πρώην αρχηγός της αστυνομίας και πολλοί και πολύ σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες. Οι περισσότεροι εξ αυτών δραστηριοποιούνται και ως εφοπλιστές αλλά όχι μόνο καθώς πρόκειται για μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου με πλήθος δραστηριοτήτων, ενώ υπάρχουν και εκπρόσωποι του κατασκευαστικού κλάδου και των βιομηχάνων"
    Αυτα τα ατομα που σταζουν σαπιλα και διαφθορα θελουν να κυβερνησουν μια χωρα.Βαλτε υποψηφιοτητα και θα δειτε τι θα παρετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *