ροή ειδήσεων

Η τρόικα θέλει οι τράπεζες να ξεκινήσουν κατασχέσεις – Θέλουν κατάργηση του νόμου Κατσέλη


Για τις προσπάθειες στελεχών της κυβέρνησης που έχουν στόχο την αναθεώρηση αλλά...
και της κατάργηση του νόμου Κατσέλη έκανε λόγο ο Βασίλης Καπερνάρος. Αναφερόμενος στο θέμα αυτό το οποίο απασχολεί χιλιάδες δανειολήπτες και νοικοκυριά ο πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Ριζοσπαστικού Εθνικού Συναγερμού (ΡΙΖ. Ε. Σ.) κατά την παρουσία του στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ είπε:

«Η κυβέρνηση αυτή ετοιμάζεται να εφαρμόσει ένα νομικό πλαίσιο το οποίο στην ουσία θα καταργήσει τον νόμο Κατσέλη. Στην καλύτερη περίπτωση τόνισε ότι η κυβέρνηση θα διαφοροποιήσει τον νόμο Κατσέλη με πολύ πιο αυστηρούς όρους σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα για όσους θα επιχειρήσουν να υπαχθούν στον συγκεκριμένο νόμο. Όπως και να “χει το πράγμα ζημιωμένοι θα βρεθούν και πάλι οι δανειολήπτες αφού, εφόσον αρχίσει να εφαρμόζεται το νέο νομικό πλαίσιο τότε θα συνεχιστούν οι κατασχέσεις των περιουσιών».

Ο κ. Καπερνάρος τόνισε πάντως ότι προλαβαίνουν στο μικρό χρονικό διάστημα που απομένει πριν διαφοροποιηθεί η κατάσταση, να μπουν στο νόμο Κατσέλη δανειολήπτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης λόγω της παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης στην χώρα μας. Το θετικό της υπόθεσης τόνισε ο κ. Καπερνάρος είναι ότι το όποιο νέο νομικό πλαίσιο σχετικά με τα δάνεια, η κυβέρνηση θα μπορεί να το εφαρμόσει από το Φθινόπωρο και μετά δεδομένου ότι τον Αύγουστο τα δικαστήρια κλείνουν.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *