ροή ειδήσεων

Γραφολόγοι αποκαλύπτουν το χαρακτήρα του Τσακαλώτου [ΦΩΤΟ]



Διάβασαν τις σημειώσεις του και βάσει του γραφικού του χαρακτήρα, αποκαλύπτουν...


Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, όμως μπορεί να τον εμποδίσουν η «ταπεινότητά» του και το γεγονός ότι είναι «κοινωνικά συγκρατημένος», όπως και του λείπει η ικανότητα της πειθούς, γράφει το Politico. Τουλάχιστον αυτή είναι η ετυμηγορία των ειδικών που μελέτησαν το γραφικό του χαρακτήρα.
Ο κ. Τσακαλώτος, στην πρώτη του εμφάνιση στο Eurogroup με το ρόλο του υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας, την Τρίτη, αποκάλυψε άθελά του τις σημειώσεις του, με τους φωτογράφους να μην χάνουν την ευκαιρία. Το Politico ζήτησε από γραφολόγους να εξετάσουν το γραφικό χαρακτήρα του κ. Τσακαλώτου και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Οι αναλυτές βέβαια επεσήμαναν ότι με αυτό το δείγμα μπορούν να κάνουν μόνο μία επιφανειακή ανάλυση, καθώς για κάτι σε βάθος θα απαιτούνταν το δείγμα υπογραφής αλλά και μία εικόνα μεγαλύτερης ανάλυσης, στην οποία θα φαίνονταν περισσότερα στοιχεία για τον τρόπο που γράφει ο υπουργός. Η εκπρόσωπος του κ. Τσακαλώτου αρνήθηκε να δώσει δείγμα υπογραφής του υπουργού και απάντησε ότι ήταν «έκπληκτη» με το αίτημα.

Τι αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας

«Είναι λογικός, αλλά χωρίς μεγάλο όραμα ή μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του», συμπέρανε ο Πατ Σπίγκελ, πρόεδρος της Αμερικανικής Κοινότητας Επαγγελματιών Γραφολόγων.
«Φαίνεται σαν άνθρωπος χωρίς υπερμέγεθες εγώ, κάτι που θα επηρέαζε τη λήψη λογικών αποφάσεων», πρόσθεσε. «Κοινωνικά είναι συγκρατημένος και φαίνεται αμήχανος. Δεν έχει δυναμικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν κυρίως οι άνδρες οι οποίοι μπορούν να πείσουν τους άλλους, να πουλήσουν ή να επηρεάσουν τις ιδέες άλλων».
Ο κ. Τσακαλώτος είναι αξιόπιστος, σχολαστικός άνθρωπος, συμπέρανε η Μαρί Τερέζ Κριστιάν, κορυφαία Βελγίδα γραφολόγος, αφού μελέτησε τις σημειώσεις του. «Φαίνεται αρκετά σταθερός και ειλικρινής, αν και δεν είχα δείγμα της υπογραφής του. Σύμφωνα με τη γραφή του, είναι αξιόπιστος, με καλές αναλυτικές ικανότητες και ισχυρά ανθεκτικές αξίες», πρόσθεσε. Σύμφωνα με την ίδια, ο υπουργός Οικονομικών «θα παρατηρήσει το περιβάλλον, προσπαθώντας να αντιληφθεί τη διάθεση και μόλις νιώσει σίγουρος, θα επικοινωνήσει. Οταν μιλάει, το κάνει συνοπτικά, με ακρίβεια και μελετημένα. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από εκείνον».
Ως ανεξάρτητο και σκεπτόμενο περιγράφει τον κ. Τσακαλώτο, με βάση πάντα τον γραφικό του χαρακτήρα, η Μάργκαρετ Γουάιτ. «Δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει», προσθέτει η γραφολόγος που είναι μία εκ των ιδρυτικών μελών του αντίστοιχου βρετανικού ινστιτούτου. «Εχει την τάση να δίνει έμφαση σε λάθος πράγματα, όταν έχει σημασία, κάτι που είναι ατυχές, καθώς η συνολική σκέψη του είναι αξιόλογη και λεπτομερώς σωστή. Είναι ήρεμα αποφασισμένος όμως για να στείλει το μήνυμά του και θα υποστηρίξει την άποψή του πιο πεισματικά», συμπληρώνει η Γουάιτ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/7/15 22:02

    Και που να έβλεπε και την υπογραφή του !!!!!!!!
    http://www.protothema.gr/politics/article/491912/sokarei-to-diadiktuo-i-upografi-tsakalotou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *