ροή ειδήσεων

Τσίπρα έχουμε, τσίπα δεν θα 'χουμε


Του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.....

Γιατί πώς να σταθούμε στα πόδια μας, όταν μετά τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα, παραδώσαμε τα ασημικά στους αδηφάγους εταίρους μας;
Με τι κουράγιο να βγούμε στους δρόμους, για να ανεμίσουμε τη σημαία της αλλαγής, ενάντια στο κατεστημένο;
Τι να πούμε στους συντρόφους μας, που έχουν ήδη υποστείλει τη σημαία, ότι το μνημόνιό σας είναι τρισχειρότερο από εκείνο των Σαμαροβενιζέλων;
Ούτε τους δεξιούς κεφαλαιοκράτες δεν ικανοποιεί η κατάπτυστη αυτή συμφωνία, εφόσον τα ασημικά της χώρας περνάνε οριστικά στα χέρια των Ευρωπαίων εταίρων μας.
Οι Γερμανοί ξανάρχονται, ο Γλέζος φεύγει; Αυτό θα είναι το σύνθημά μας;
Είναι δυνατόν τόσα κόμματα, τόσες σημαίες, τόσοι Έλληνες να μην μπορέσουν να πουν το μεγάλο «ΟΧΙ» στους ευγενείς γκάνγκστερ της Ευρώπης;
Πρώην σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι σήμερα δεν είχατε καμία ευθύνη, στους πέντε μόλις μήνες διακυβέρνησης, έναντι της σπάταλης, ανεύθυνης και εγκληματικής πολιτικής 50 ετών και πλέον όλων των άλλων.
Από σήμερα είσαστε συνυπεύθυνοι. Ίδιοι και χειρότεροι, αφού ούτε καν σας είχε περάσει από το μυαλό το ενδεχόμενο να σας αδειάσει με τόσο άγριο και εξευτελιστικό τρόπο το βαρύ κεφάλαιο της Ευρώπης.
Απολαύστε τώρα τους Παπαχελάδες να αλωνίζουν στα μέσα των βαρόνων του Τύπου και να σας καταγγέλλουν ως πείραμα Κούγκι.
Το διακύβευμα δεν ήταν, όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν τα φιλελεύθερα πλυντήρια, η επιστροφή στη δραχμή, αλλά η ατιμωτική παραμονή στο ευρώ. Σκοτώσατε το ελληνικό επιχειρείν μέσα σε πέντε μήνες.
Κι αν ξεχάσουμε για λίγο τους προλετάριους, ποιος Έλληνας επιχειρηματίας θα μπορέσει να παραμείνει ανταγωνιστικός με τέτοια συμφωνία απέναντι στα ευρωπαϊκά μεγαθήρια;
Ευθυγραμμισμένοι με την κακοδαιμονία της Αριστεράς σ' αυτόν τον τόπο, αφήσατε αθωράκιστη τη χώρα χωρίς plan b, όπως συνήθιζαν να το αποκαλούν οι φιλελεύθεροι συνομιλητές σας. Παραδοθήκατε αμαχητί. Μετρηθήκατε, ζυγιστήκατε και βρεθήκατε ελλιπείς.
Μαζί με τη χώρα παραδώσατε και τη σημαία της Αριστεράς. Την υποστείλατε κατά τρόπο εξευτελιστικό.
Ετοιμαστείτε λοιπόν τώρα, στο κοινό ταμείο περιουσιακών μας στοιχείων αξίας 50 δισεκατομμυρίων, που θα εκποιηθούν, να καταθέσετε και την Αριστερά.
Ίσως να αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα λάφυρα των αντιπάλων σας.
Στο καλό...
zougla.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/7/15 20:59

    Πιστέψαμε πολλοί στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Τσίπρα! Δυστυχώς ήταν πολύ κατώτερος των περιστάσεων! Ζήτησε δημοψήφισμα για τα επαχθή μέτρα των θεσμών και αφού πήρε το 61% μετά το "έφτυσε" κατάμουτρα!! Αυτό θα πει "άπειρος" και "επικίνδυνος" πολιτικάντης που ανέβηκε στην εξουσία γιατί ο λαός αηδιασμένος από το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έστρεψε τις τελευταίες του ελπίδες σε αυτόν! Διαψεύστηκε οικτρά!!!
    Και τώρα θα μου πεις τι?
    Σε ποιούς να στραφούμε? μήπως στην αποχή?? έτσι και αλλιώς το διευθυντήριο της ΕΟΚ επιλέγει τους εκλεκτούς του!!!
    Στερέψαμε από ηγέτες!! Αυτή η χώρα που σε 100 χρόνια έβγαλε στην αρχαιότητα πάνω από 500 προσωπικότητες διεθμούς αναγνώρισης και σεβασμού, δεν μπορεί στα τελευταία 40 χρόνια να βγάλει ούτε ΕΝΑΝ ηγέτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/7/15 22:24

      Τουλαχιστον ο Τσιπρας πολεμησε μπροστα στα ματια ολης της υφηλιου,ενας εναντιον ολων.Δεν πουλουσε την αξιοπρεπεια μας μεσα στη νυχτα εμφανιζοντας μετρα το πρωι της Δευτερας καθε φορα.Θα το θελατε πολυ να παμε στη δραχμη ολοι εσεις οι "πατριωτες"που βγαλατε τα κλεμμενα σας εξω και θα μας το παιζατε μεγαλοι και τρανοι μετα.Ολα τα λαμογια γινανε ξαφνικα πατριωτες.Θελω τωρα να σας παγωσουνε τα βρωμικα λεφτα που εχετε εξω και να σας ξεσκισουνε.Να δουμε τι θα κανετε ολοι οι βολεμενοι τωρα.Θα αρχισουν να κομματιαζουν τη χωρα οι "Ελληνες"αγροτες ?Θα περνετε συνταξη λαμογια στα 30 για να σας πληρωνουμε εμεις οι καφροι μεχρι τα 67 μας?Ο καιρος θα δειξει.Δεν φτανει που μας φερατε εδω που μας φερατε ,ζητατε και τα ρεστα.Πατε να κλαφτειτε τωρα στον Θοδωρακη που ελεγε οτι δεν πρεπει να παρουμε αυξησεις στους μισθους γιατι θα τις ξοδεψουμε στο φαι και στα φαρμακα.Εγληματιες.Αλλα κοντος ψαλμος αλληλουια.Ηρθε η ωρα σας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/7/15 10:37

      Και όμως για την δραχμή προσανατολιζόταν όπως ομολόγησε και ο Βαρουφάκης, καθώς δεν είχε άλλη επιλογή. Μνημόνιο νέο επαχθές ή διαλυμένες τράπεζες και Δραχμή! Οσο για ποιοί έβαλαν τα λεφτά τους έξω ..... μα πρώτοι-πτώτοι οι του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!
      Και μην ξεχνάς Ελληνάρα μου πατριωτάρα μου αυτό που είπε ο Μένανδρος

      "Ο ισχυρός επιβάλεται όσο του επιτρέπει η δύναμή του, ο αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του"

      αυτό φυσικά το αγνοούσε ο Τσίπρας γιατί νόμιζε ότι ήταν ο Μεγαλέξανδρος ή ο Τσε Γκεβάρα και έφαγε τα μούτρα του, αλλά στο φινάλε Ελληνάρα μου που βρίσκεσαι στην κορυφή της διαφθοράς και της αναξιοπιστίας στην ΕΟΚ, οι πολίτες θα πληρώσουν πάλι το μάρμαρο και σκούζε εσύ όσο θέλεις!!

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς ΠΑΣΟΚ ΝΔ κυβερνάει πάλι πάλι αυτά τα αποβρασματα κάνουν κουμάντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/7/15 10:46

    Κύριε Τριανταφυλλόπουλε, παρακολουθούσα πάντα τις εκπομπές σου κατά της διαπλοκής και της απάτης. Είναι η Ελλάδα δυστυχώς μια λερναία υδρα που στο DNA της είχε, έχει και θα έχει πάντα την λαμογιά και την απάτη. Ποτέ δεν είχαμε ¨τσίπα¨ όπως λες αφού πάντα ψηφίζαμε τα ίδια κόμματα και πολιτικούς απατεώνες και το λυπηρό είναι ότι ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ και τώρα ξανά!!!
    Φωνάζουμε ότι με το 3ο μνημόνιο δίνουμε "γη και ύδωρ" στους δανειστές! ΜΑ καλά τόσα χρόνια με την άφρονα πολιτική και αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων μας δεν δίναμε γη και ύδωρ? Οταν ζητάμε για πολλωστή φορά δανεικά, δεν καταλαβαίνουμε ότι ο δανειστής έχει απαιτήσεις και θέλει διασφαλίσεις για τα λεφτά του? Τόσα χρόνια κάναμε πάρτι με την διαπλοκή και την απάτη σε κάθε μας βήμα! Τώρα γιατί μας ξενίζει το γεγονός ότι ξεπουλάμε εθνικό πλούτο για να ξοφλήσουμε τα δενεικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *