ροή ειδήσεων

ΟΣΟ ΚΑΙΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ... τόσο δυνατό και σκληρό γίνεται.



Αναγνώστης:
Αγαπητοί και άσπονδοι εταίροι, μας βάλατε με τους πουλημένους και διεφθαρμένους πολιτικούς....-τσιράκια σας χωρίς να μας ρωτήσετε εμάς τους απλούς πολίτες σε μια χρηματοοικονομική ένωση ενώ γνωρίζατε ότι τα στοιχεία ήταν χαλκευμένα και ίσως υποβολιμαία από σας. Μας δανείζατε απλόχερα χρήματα για να αγοράζουμε τα αγαθά και υπηρεσίες σας ενώ γνωρίζατε ότι δεν το αντέχαμε, με απώτερο σκοπό να υποδουλώσετε την ψυχή και το σώμα μας, καθώς όλα ήταν προμελετημένα από σας. Μας βάλατε σε ένα ΔΝΤ πάλι με τα πουλημένα τσιράκια πολιτικούς σας χωρίς να μας ρωτήσετε ξανά και μάλιστα βρίζοντας τον ΓΑΠ όταν αποτόλμησε να προτείνει δημοψήφισμα! Μας «αυτοκτονήσατε» 6.000 πολίτες, κλείσατε χιλιάδες επιχειρήσεις, εξαθλιώσατε και διώξατε από τις δουλειές τους 1,5 εκατομμύρια πολίτες, στείλατε χιλιάδες από αυτούς να βρουν να φάνε στα συσσίτια και τους κάδους απορριμμάτων, γκρεμίσατε εκατομμύρια όνειρα και ελπίδες των νέων μας χωρίς να μας ρωτήσετε αν το θέλαμε χρησιμοποιώντας πάλι τα πουλημένα τσιράκια σας. Ξεπουλήσατε την χώρα μου σε εταιρίες σας χρησιμοποιώντας ξανά τους πουλημένους και διεφθαρμένους εντεταλμένους πολιτικούς σας. Εξαθλιώσατε ένα πανάρχαιο λαό με μεγάλη ιστορία και προσφορά στην παγκόσμια επιστήμη και πρόοδο ίσως από κόπλεξ γιατί εσείς δεν είχατε τίποτα να αντιτάξετε σε αυτό όπως κάνατε με το Ιράκ, την Συρία, την Γιουγκοσλαβία και την Σερβία. Μας κόψατε την οικονομική υποστήριξη των τραπεζών μας για να μας υποχρεώσετε να γονατίσουμε και να υποκύψουμε στο ΝΑΙ σας. Ξεχνάτε όμως αυτό που είπε ο Αρίσταρχος «εμείς και στους θεούς ορθοί ομιλούμε».

Μας απειλείτε ότι αν πούμε ΟΧΙ θα πεινάσουμε και θα δυστυχήσουμε. Είμαστε μια πλούσια χώρα σε αγαθά, εργατικότητα και μυαλά. Προσέξτε γιατί όσο μας χτυπάτε, τόσο ατσαλωνόμαστε και αν πας πιέσετε ακόμα τότε μπορεί και να γίνουμε οι Καμικάζι του Ευρώ!!! Για αυτό θα σας πούμε ΟΧΙ ξανά, όπως τότε το 40 που εισβάλατε στην χώρα μου και την καταστρέψατε και που ποτέ δεν πληρώσατε τις αποζημιώσεις. Αυτό επιδιώκετε και τώρα.

Κύριοι Γιούνκερ και Σοϊμπε, απαράδεκτη και προσβλητική η ανάμειξή σας στα εσωτερικά της χώρα μου αποδοκιμάζοντας ανοικτά την ελεύθερη και δημοκρατική βούληση του Ελληνικού λαού να εκλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση και όχι τα πουλημένα τσιράκια σας και το δημοψήφισμα σαν υπέρτατη έκφραση της δημοκρατίας, αρχές και «παιδεία» που εσείς και άλλοι τάχαμου «δημοκράτες» προφανώς δεν έχετε εκεί στην ΕΟΚ. Παρεμβαίνετε ανεπίτρεπτα με ομιλίες σας ανοικτά σε προπαγανδιστική επιρροή των Ελλήνων για την αποδοχή των επαίσχυντων όρων που επιβάλετε εσείς και το Eurogroup με το ΔΝΤ. Αποκαλείτε «ψεύτη» τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό της Ελλάδας, πράγμα απαράδεκτο για μένα και για πολιτικούς της κλάσης σας. Για το πόσο ψεύτες είστε εσείς και οι υπόλοιποι αρχηγοί της Ευρώπης με τα τσιράκια σας, φάνηκε περίτρανα με το πώς διαχειριστήκατε με χαλκευμένα και ψευδή στοιχεία την εκστρατεία σας στο πλευρό των Αμερικάνων κατά του Σαντάμ, ισοπεδώνοντας το Ιράκ και αφανίζοντας χιλιάδες ζωές. Δεν σας είδα όμως να ζητάτε συγνώμη ή να τιμωρείτε τους υπεύθυνους!! Φυσικά είναι αστείο να μιλάμε για επανορθώσεις σαν αυτές που ΔΕΝ κάνατε τον Α και Β ΠΠ. Ο σκοπός σας δεν ήταν η προσχηματική καταστροφή των όπλων μαζικής εξόντωσης που δεν βρέθηκαν ποτέ, αλλά ο αφανισμός ενός κράτους που δεν υποδουλωνόταν σε σας και η υφαρπαγή του πλούτου του!

Καταστρέψατε την χώρα μου με τις λάθος επιλογές και αποφάσεις σας μαζί με το ΔΝΤ, πράγμα που παραδεχτήκατε ανοικτά όλοι σας, αλλά και που συνεχίζετε να εφαρμόζετε και να απαιτείτε λες και δεν έγινε τίποτα. Τώρα ποιος είναι ο «μωρός» και ο «ανώριμος» ας το κρίνει η Ιστορία! Οσο για το πόσο αγαπάτε τους Ελληνες ……….. αν αυτό λέγεται αγάπη, τότε πως εννοείτε την έχθρα? Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα για τον Ελληνικό λαό, γιατί για το μόνο που ενδιαφέρεστε είναι οι τράπεζες και οι πολυεθνικές σας!

Μην μας απειλείτε λοιπόν ότι με το ΟΧΙ θα αυτοκτονήσουμε ή θα πεθάνουμε, γιατί θα σας απαντήσω με μια ρήση του Επίκουρου …..

«Ο θάνατος δεν θα πρέπει να μας απασχολεί, επειδή όταν εμείς υπάρχουμε, ο θάνατος δεν είναι παρών και όταν ο θάνατος είναι παρών, εμείς δεν υπάρχουμε, δεν μας ανησυχεί ο θάνατος, εύκολα αποκτιέται το Καλό, εύκολα υποφέρεται το Κακό. Ο θάνατος δεν πρέπει να θεωρείται σαν το μέγιστο κακό, γιατί μπορεί να είναι το υπέρτατο αγαθό»

Άλλωστε φίλτατοι και άσπονδοι φίλοι και εταίροι μας, όπως είπε ο Βίων ο Βορυσθενίτης …..«Εύκολος ο δρόμος προς τον Αδη, πας με κλειστά τα μάτια».

Ορφανίδης Δ.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/7/15 23:28

    Καλά όλα αυτά τα "αρχαία".
    Να τ΄αφήσουμε όμως αυτά αλλά ρε παληκάρια ,
    θα βάλουμε ποτές μερικά καθάρματα μέσα για να μην μας πουλάνε οι "πολιτικοί"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/15 10:18

    Kαι πως θες να τους βάλουμε μέσα όταν μόνο όταν μας βάζουν άμεσα το χέρι στην τσέπη διαδηλώνουμε ενώ μέναμε εκληματικά σιωπηλοί με το χρηματιστήριο, το Βατοπέδι, την Ζίμενς, τα εξοπλιστικά, τα Ολυμπιακά έργα και τα μύρια τόσα σκάνδαλα?
    Είδες ποτέ κανέναν να βγαίνει στον δρόμο και να διαληλώνει για την σύψη και την ρεμούλα στην Ελλάδα?????
    Διότι "μαζί τα φάγαμε"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/15 12:19

    Πάντοτε οι άλλοι φταίνε. Ποτέ εμείς. Εμείς τα κάνουμε όλα σωστά, έχουμε δίκιο σε όλα, πρέπει να μας ακούν και να μας δινουν δίκιο όλοι. Ακόμα και όταν είμαστε αναγκασμένοι να ζητάμε δανεικά γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε μόνοι μας. Είμαστε ο περιούσιος λαός, φτιάχναμε Παρθενώνες πριν 2500 χρόνια κλπ κλπ και μιλάμε για εκείνα γιατί από τότε δεν έχουμε καταφέρει τίποτα άλλο σαν έθνος ή κράτος. Εκτός από το να γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών.

    Σύντομα, τα Σκόπια, η Αλβανία θα είναι μέσα στην ΕΕ και εμείς αν είμαστε έξω θα παρακαλάμε να μας βοηθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *