ροή ειδήσεων

Συνάντηση του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, με τους καθηγητές της Σχολής Προπονητών της ΕΠΟ


Τις εγκαταστάσεις στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα», επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ρόδου... Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΡ Δημήτρη Καρατζιά, τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη, και τον Πρόεδρο του Πανδωδεκανησιακού Συνδέσμου Προπονητών Νίκο Κασιώτη, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών των θερινών Σχολών Προπονητών UEFA, που διεξάγονται σε ετήσια βάση στη Ρόδο, υπό την αιγίδα και την επίβλεψη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.


Ο κ. Χατζηδιάκος, συναντήθηκε με το Διευθυντή της Σχολής, κο Αριστοτέλη Μπατάκη και τους καθηγητές κ.κ. Στράτο Βουτσακέλη και Μιχάλη Μητροτάσιο, που τον ενημέρωσαν για το οργανωτικό κομμάτι των σχολών και έδειξαν την ικανοποίηση τους από το επίπεδο των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου, υπογραμμίζοντας ότι η Ρόδος αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη διοργάνωση των σχολών προπονητικής της ΕΠΟ, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τα στάνταρς που θέτει η UEFA.



Παράλληλα τον ευχαρίστησαν για την φιλοξενία που τυγχάνουν στο νησί τα τελευταία δέκα τρία χρόνια που λειτουργούν οι θερινές Σχολές, από τις οποίες πέρασαν μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις προπονητικής.


Στις 22 Ιουνίου ο κος Χατζηδιάκος υποδέχθηκε στην αίθουσα εθιμοτυπίας του δήμου τους υποψήφιους προπονητές του προγράμματος UEFA pro, ανάμεσα τους και οι:

ομοσπονδιακός προπονητής Σέρχιο Μαρκαριάν, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων Κώστας Τσάνας, ο τεχνικός των Νέων Γιάννης Γκούμας, ο προπονητής της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας, καθώς και σημαντικά ονόματα του χώρου όπως ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, καθώς και ο Κύπριος βουλευτής και προπονητής Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Ακολούθησαν τα μαθήματα τα μαθήματα για την απόκτηση του διπλώματος UEFA B, που παρακολούθησαν σαράντα τρεις υποψήφιοι προπονητές από όλη Ελλάδα, καθώς και εκατόν δέκα προπονητές ποδοσφαίρου από Ρόδο και Κω, που ολοκλήρωσαν την κατάρτιση τους στις 18 Ιουλίου.


Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την σπουδαιότητα της λειτουργίας των σχολών προπονητών και την επιρροή που ασκούν στη διαμόρφωση των χαρακτήρων της νεολαίας, καταρτισμένες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου.

Επισήμανε τα οφέλη που έχει η Ρόδος, ως τουριστικός προορισμό από την φιλοξενία αυτών των προσωπικοτήτων, καθώς και από την καθιέρωση των καλοκαιρινών σχολών προπονητικής, που αποτελούν μία πρώτης τάξεως διαφήμιση του νησιού και θεωρούνται ως εναλλακτική μορφή τουρισμού την οποία ο δήμος θέλει να εμπλουτίσει και με άλλες δράσεις, στο άμεσο μέλλον.

Τέλος, αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου «Καλλιπάτειρα», αφού σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, έχουν προγραμματίσει έργα και παρεμβάσεις, ύψους 350.000 ευρώ για την βελτίωση τους, δεδομένου ότι σε αυτό φιλοξενούνται περισσότερα από δέκα σωματεία του νησιού, εκτός από τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΔ .

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *