ροή ειδήσεων

BOMBA στην υπόθεση «μητέρας Βαλαβάνη»!



Το... τρολ της ημέρας - Βροχή προτάσεων από πολυεθνικές στη σούπερ γιαγιά με το μυαλό «ξουράφι»...


Σε αναζήτηση της 85χρονης μητέρας της κ. Βαλαβάνη έχουν επιδοθεί τις τελευταίες 24 ώρες κυνηγοί ταλέντων και στελέχη από δεκάδες πολυεθνικούς ομίλους του πλανήτη.

Η είδηση για μια 85χρονη από το Ηράκλειο της Κρήτης με μυαλό «ξουράφι» (όπως είπε η κ. Βαλαβάνη) που μπόρεσε χωρίς την παραμικρή… πληροφόρηση να διαισθανθεί το επερχόμενο capital control και να αποσύρει 200.000 ευρώ από την τράπεζα, έχει κάνει θραύση στους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς και όχι μόνο κύκλους.

«Πρόκειται για ένα αυθεντικό, σπάνιο ταλέντο στα χρηματοοικονομικά με κληρονομικό χάρισμα την πρόβλεψη εξελίξεων» μας λέει εντυπωσιασμένος ανώτατο στέλεχος μεγάλου πολυεθνικού ομίλου το οποίο σκοπεύει να κάνει στην μητέρα της κ. Βαλαβανη πρόταση γιγαντιαίου συμβολαίου για συνεργασία με μετεγκατάσταση στην Σίλικον Βάλει . «Η πρόταση μας αφορά την ανάληψη διοίκησης του ομίλου σε όλη την βόρεια Αμερική» συμπληρώνει.

«Μου κάνει εντύπωση οτι το κληρονομικό χάρισμα δεν πέρασε και στην κόρη της» μας λέει από την άλλη μεριά το γνωστό μέντιουμ «Τάκης» από τον Κολωνό που συνεργάζεται με γνωστούς επιχειρηματίες και πολιτικούς. «Είναι κρίμα που η μάνα γλύτωσε τα λεφτά της και η κόρη τα χασε» συμπληρώνει συγκινημένος ενθυμούμενος τη δική του μητέρα που ζει μακριά σε ορεινό χωρίο του Ξηρομέρου Αιτ/νιας.

«Οι ενδοικογενειακές σχέσεις περνούν μεγάλη κρίση. Τα φαινόμενα αποξένωσης εντείνονται με αποτέλεσμα να βλέπουμε αυτά τα φαινόμενα απομάκρυνσης μάνας-κόρης όπως αυτό που περιγράφει η κ. Βαλαβάνη. Το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει επικοινωνία σε κρίσιμες στιγμές και να βλέπουμε η μητέρα να μην ειδοποιεί την κόρη για να την προφυλάξει. Είναι λυπηρό» μας λέει γνωστή ψυχολόγος του Ηρακλείου που γνωρίζει το πρόβλημα της οικογένειας Βαλαβάνη.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ

Σε ερώτηση προς την κ. Βαλαβάνη αν πήρε τις καταθέσεις της από την τράπεζα τι νομίζετε ότι απάντησε, αφού προηγουμένως έκανε λόγο για λάσπη; «Δεν διαθέτω λογαριασμό σε τράπεζα της Κρήτης. Δεν έκανα καμία ανάληψη πριν από την επιβολή ελέγχου κεφαλαίων». Οταν ρωτήθηκε αν συγγενικά της πρόσωπα απέσυραν χρήματα από τράπεζα, εκεί άλλαξε το τροπάριο και αποκάλυψε ότι η μητέρα της είναι 85 ετών, ότι δεν έχει στενές σχέσεις μαζί της, ότι έχει χρήματα επειδή εισέπραξε περισσότερα απ” ό,τι εκείνη από την πώληση του ξενοδοχείου τους και ότι, παρά τα 85 της χρόνια, έχει… μυαλό ξουράφι! Διαχειρίζεται μόνη της τα χρήματά της. Απίστευτο, ε; Θέλετε κι άλλα;

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Με νέα ερώτησή του στη Βουλή, ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης επανέρχεται στην επίμαχη ανάληψη των200.000 ευρώ από συγγενή υπουργού στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μετά την αντίδραση της Νάντιας Βαλαβάνη, που παραιτήθηκε από υπουργός «για πολιτικούς λόγους», ο βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρει σε ερώτησή του, ότι μέχρι στιγμής, η κ. Βαλαβάνη «έχει παραλείψει να απαντήσει εάν συγγενικό της πρόσωπο έχει προβεί σε κάποια τέτοια κίνηση» και διερωτάται «γιατί ενοχλείται τόσο η κ. Βαλαβάνη από την λειτουργία του συνταγματικού δικαιώματος και της υποχρέωσης των βουλευτών να ασκούν κοινοβουλευτικό έλεγχο;».
www.thecaller.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/7/15 15:30

    Να μας πει η Βαλαβάνη και για το πριμ που θα πάρουν οι "νομοταγείς" πολίτες!!!! Η κοροϊδία στο μεγαλείο της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *