ροή ειδήσεων

Καταθέσεις δέχονται τα υποκαταστήματα Εθνικής, Πειραιώς και Eurobank

 

Και πληρωμές σε λογαριασμούς καταθέσεων...

Καταθέσεις μετρητών δέχονται τα ανοιχτά υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Πειραιώς και της Eurobank τόσο από ιδιώτες όσο και από επιχειρήσεις.


Η Eurobank ανακοίνωσε ότι από σήμερα και από το δίκτυο των 174 καταστημάτων της που λειτουργούν κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας, πέραν της καταβολής συντάξεων, θα γίνονται αποδεκτές και καταθέσεις πελατών. Επίσης θα εκτελούνται πληρωμές σε λογαριασμούς καταθέσεων στο εσωτερικό της χώρας.



Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε τη δημιουργία 112 Κέντρων Ειδικών Συναλλαγών σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προστίθενται στα 290 καταστήματα που είναι ήδη ανοιχτά για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων. Μέσω αυτών των 112 κέντρων ειδικών συναλλαγών θα διενεργούνται καταθέσεις από εταιρικούς πελάτες και ιδιώτες, πληρωμές σε λογαριασμούς καταθέσεων όπως μισθοδοσία προσωπικού και πληρωμές προμηθευτών, έκδοση winbank (web banking) και έκδοση και επανέκδοση χρεωστικών καρτών με δυνατότητα έκδοσης μιας κάρτας ανά δικαιούχο.Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε πως από το δίκτυο των 289 καταστημάτων της που λειτουργούν κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας θα κάνει, πέραν της καταβολής των συντάξεων, αποδεκτές καταθέσεις πελατών καθώς και αιτήσεις έκδοσης νέων χρεωστικών καρτών για όλους τους ιδιώτες. Επίσης κατόπιν ειδικής εντολής των πελατών θα εκτελούνται πληρωμές σε λογαριασμούς καταθέσεων στο εσωτερικό της χώρας.



Τέλος, η Εθνική διαθέτει σε όλη την Ελλάδα περισσότερα από 677 ΑΤΜ με δυνατότητα απευθείας κατάθεσης μετρητών (χωρίς φάκελο). Μέσω των ATM αυτών, η πίστωση του λογαριασμού είναι άμεση και το ποσό είναι διαθέσιμο από την επόμενη στιγμή.

Newsroom ΔΟΛ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *