ροή ειδήσεων

Σταθερές κρατά τις τιμές το «Grande Albergo delle Rose» στη Ρόδο



Σε όλα του τα σημεία εστίασης, απορροφώντας εξ’ ολοκλήρου την πρόσφατη αύξηση του ΦΠΑ...
από το 9% στο 16%.

Σε μία συγκυρία ιδιαίτερα δύσκολη, η Διεύθυνση του «Casino Rodos – Grande Albergo delle Rose» θεωρεί υποχρέωσή της να συνεχίσει να προσφέρει ευκαιρίες για ξεχωριστές γευστικές αποδράσεις στις ίδιες τιμές, επωμιζόμενη την όποια επιβάρυνση επιφέρει ο νέος συντελεστής ΦΠΑ.

Έτσι, όσοι επιλέγουν το δροσερό Garden Cafe για τη μοναδική τοποθεσία του, τις νοστιμότατες επιλογές του μενού του και τη ζωντανή μουσική του, αλλά και το στιλάτο Aqua Seaside Café δίπλα στην πισίνα με τα υπέροχα cocktails και τα λαχταριστά snacks, θα μπορούν να εξακολουθήσουν να τα απολαμβάνουν όπως και πριν χωρίς καμία αύξηση στις τιμές τους. Και φυσικά, μία από τις πιο ελκυστικές προτάσεις παραμένει το Pick-a-deal στο Garden Café, δηλαδή η δυνατότητα επιλογής ενός πλήρους μενού 3 πιάτων στην ίδια, χαμηλή τιμή των € 15 συνολικά ανά άτομο.

Άμεσα ξεκινά επίσης η λειτουργία του Pizza 2 Go σε μία από τις κεντρικές εισόδους του κήπου του ξενοδοχείου, ακριβώς πάνω από την παραλία, το οποίο θα διαθέτει καθημερινά τις πιο δημοφιλείς πίτσες του Garden Café (Bianca, Greca, Margherita, Quattro Stagioni ), φρεσκοψημένες λίγη ώρα πριν, στην τιμή των € 2 ανά κομμάτι.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *