ροή ειδήσεων

Αυτό «τρέμουν» οι Φινλανδοί και επιμένουν στο Grexit


Όπως αναφέρουν σήμερα τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Φινλανδίας,....η επιμονή τους στο Grexit, οφείλεται στο ότι διαφορετικά, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πτώσης της κυβέρνησής τους.

Η μεγαλύτερη ενημερωτική ιστοσελίδα της χώρας, Helsigin Sanomat, επισημαίνει σε όλους τους τόνους, την εντολή που έχει λάβει από τη φινλανδική κυβέρνηση, ο Αλεξάντερ Στουμπ ο οποίος καλείται να μην εγκρίνει την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την ελληνική πλευρά, για το τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Αθήνα.
Στην ίδια σκληρή γραμμή και η δεύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Φινλανδίας, Kaupalehti, όπου τονίζει πως η εντολή να μην δεχτεί, τη χορήγηση βοήθειας προς την Ελλάδα οφείλεται στη στάση του κόμματος των «Αληθινών Φινλανδών» και συγκεκριμένα του ηγέτη της παράταξης, Τίμο Σοΐνι, ο οποίος ζήτησε να κρατηθεί αρνητική στάση άνευ όρων.
«Τα προτεινόμενα αυτή τη στιγμή μέτρα δεν είναι επαρκή και αυτό αποτυπώνεται και στις σκέψεις εκπροσώπων άλλων χωρών», είπε ο Στουμπ, μετά τη διακοπή των συνομιλιών χτες το βράδυ.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *