ροή ειδήσεων

Γαλαζοαίματοι του Μαρόκου σε made in Greece διακοπές στη Ρόδο



Mία ακόμα χρονιά επιλέγουν Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι γαλαζοαίματοι!... Hδη βρίσκεται στη Ρόδο η πριγκίπισσα Λάλα Νουχαΐλα, ανιψιά του βασιλιά του Μαρόκου (και ο ίδιος αναμένεται να καταλύσει σε θέρετρο της Κυλλήνης μαζί με τη σύζυγό του).

Η 23χρονη Λάλα Νουχαΐλα, κόρη της Λάλα Ασμα και εγγονή του Χασάν ΙΙ του Μαρόκου και της δεύτερης συζύγου του Λάλα Λατίφα Χαμού, έχει καταλύσει από το Σάββατο στο πολυτελές ξενοδοχείο «La Marquise» στη περιοχή της Καλλιθέας και θα παραμείνει στο νησί των ιπποτών ως την ερχόμενη Κυριακή. Οπως είναι φυσικό, τα μέτρα ασφαλείας μέσα και έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου είναι δρακόντεια και η παρουσία αστυνομικών κάτι παραπάνω από εμφανής.

Τη νεαρή πριγκίπισσα συνοδεύουν σε κάθε της βήμα άνδρες της προσωπικής της φρουράς, μάγειρες, γιατρός και το απαραίτητο υπηρετικό προσωπικό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λάλα Νουχαΐλα έχει μισθώσει τέσσερις VIP βίλες στο ίδιο ξενοδοχείο για τη διαμονή και τη φιλοξενία των 12 ατόμων της συνοδείας της!

Προτίμηση

Δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας υποδέχεται μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μαρόκου. Τα τελευταία χρόνια οι διακοπές στην Ελλάδα έχουν γίνει συνήθεια -κυρίως- για τον βασιλιά της βορειοαφρικανικής χώρας Μοχάμεντ 6ο και τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη κοκκινομάλλα «πρώτη κυρία» του Μαρόκου έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί τη χώρα μας και φέτος. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα αφιχθεί στον αγαπημένο της προορισμό, την Κυλλήνη.

Στο αεροδρόμιο του Αράξου, στην Αχαΐα, τα πάντα είναι έτοιμα για την υποδοχή του βασιλικού ζεύγους, που θα φτάσει incognito. Από εκεί -υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας- θα μεταβούν στο πολυτελές ξενοδοχείο στην Κυλλήνη μαζί με τα περίπου 50 άτομα τα οποία θα τους συνοδεύουν. Πάντως, ήδη στην περιοχή έχουν φτάσει συνεργάτες του βασιλιά, προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *