ροή ειδήσεων

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Peter Brooks των Times



Αναγνώστης:
«Κύριε»(!!??) Peter Brooks των Times...

Δεν ήξερα ότι η Μέρκελ (αυτή φαντάζομαι είναι με τα σκαρπίνια που στέκεται μαζί με τους άλλους του Ευρωπαϊκού Διευθυντηρίου έχει «πουλί»!!!!!



Πάντως ευχαριστούμε για την πληροφορία που ήταν άκρως κατατοπιστική και σου αφιερώνω την ρήση του Πλούταρχου (αν τον έχεις ακουστά κατά την παραμορφωτική σου παιδεία)

«Πες και άλλα άθλιε ξένε αν είναι με τον τρόπο αυτό να αδειάσεις την μαύρη ψυχή σου από τα κακά που φαίνεται ότι είναι γεμάτη»

Και του Νίτσε, αν τον έχεις και αυτόν ακουστά.

Friedrich Nietzsche

“Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα. Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους. Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα». Καρδιά και νους είναι η Ελλάδα για την ανθρωπότητα. «Δεν υπάρχει λαός που να έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ανθρωπότητα όσο ο Ελληνικός και να έχει καταπολεμηθεί από τόσους πολλούς λαούς οι οποίοι δεν του προσέφεραν τίποτα»

Βέβαια κατανοούμε την εμμονή σας να κρατάτε τα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα καθώς αν θα έπρεπε να εκθέσετε τα κειμήλια της «μακρόχρονης» Ιστορίας σας, αυτά θα περιορίζονταν σε κάποια δέρματα, ρόπαλα και τόξα!!!

Ορφανίδης Δημήτριος

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *