ροή ειδήσεων

Τρίτη η Ελλάδα στις προτιμήσεις της TUI Γερμανίας



«Παρά τις συζητήσεις γύρω από την οικονομική κρίση, έχουμε επιλέξει την Ελλάδα... ως χώρα διοργάνωσης της εκδήλωσής μας. Ο τουρισμός είναι ο σημαντικότερος κλάδος της ελληνικής οικονομίας και δημιουργεί μία στις πέντε θέσεις εργασίας στην Ελλάδα», δήλωσε στην ομιλία του ο Oliver Dörschuck, Tourism Managing Director της TUI Γερμανίας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στα Χανιά της Κρήτης.

Ο κ. Dörschuck επισήμανε ότι η Ελλάδα ήταν παραδοσιακά και παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τους Γερμανούς πελάτες της TUI, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, πίσω από την Ισπανία και την Τουρκία, μεταξύ όλων των προορισμών της TUI Γερμανίας παγκοσμίως.

Κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο η TUI έχει καταγράψει και πάλι μεγάλη ζήτηση για διακοπές την Ελλάδα. Φέτος, ο μεγαλύτερος tour operator της Γερμανίας επέκτεινε σημαντικά το πρόγραμμά του στην Ελλάδα, αυξάνοντας τις αεροπορικές θέσεις κατά 10% σε σχέση με πέρυσι.

Συνολικά η TUIfly προσεγγίζει επτά αεροδρόμια στην Ελλάδα εξυπηρετώντας έτσι πολλά γερμανικά αεροδρόμια. Επεκτείνει δε το πρόγραμμά της σε μικρότερους ελληνικούς προορισμούς, όπως τα Χανιά, η Σάμος, η Κάρπαθος και η Θάσος. Συνολικά η TUI Γερμανίας προσφέρει κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο 452 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, εστιάζοντας κυρίως σε Κρήτη, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα και Δυτική Πελοπόννησο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *