ροή ειδήσεων

Μυστήριο με το βιασμό της 17χρονης στη Ρόδο



Ποινική δίωξη για βιασμό άσκησε χθες το μεσημέρι η Εισαγγελέας υπηρεσίας...
σε βάρος 28χρονου ομογενή από την Αλβανία, που μηνύθηκε από μια 17χρονη Νορβηγίδα, την οποία φέρεται να οδήγησε σε πυλωτή πολυκατοικίας, στην bar street της οδού Ορφανίδου και να την εξανάγκασε σε συνουσία.




Την 4η Αυγούστου 2015 η 17χρονη παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και ισχυρίστηκε ότι την 01.45 ώρα της 3ης Αυγούστου 2015 διασκέδαζε με φίλες της και γνώρισε υπάλληλο, που έβαζε σφραγίδες στους θαμώνες. Την γοήτευσε, όπως είπε και σε κάποια στιγμή άρχισαν να φιλιούνται.

Το βράδυ έψαχνε να βρεί τις φίλες της μέσα στο μπαρ αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να τις αναζητά και εκτός του καταστήματος. Ο υπάλληλος, όπως είπε, προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει.

Βγήκαν από το κατάστημα και της κρατούσε το χέρι από τον καρπό. Όπως ισχυρίστηκε την οδήγησε σε ένα στενό, που οδηγεί στην παραλία και στην πορεία στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας. Εκεί, όπως υποστήριξε, άρχισε να βγάζει το παντελόνι του. Η ίδια ήταν κοντά στον τοίχο κι εκείνος από μπροστά της. Ισχυρίζεται ότι του ζήτησε να σταματήσει, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήθελε να συνευρεθεί μαζί του και τότε, όπως είπε, την έπιασε από τους ώμους, την ανάγκασε να γονατίσει και να του κάνει στοματικό έρωτα.

Στη συνέχεια και ενώ η ίδια αρνείτο την εξανάγκασε σε συνουσία με τη χρήση προφυλακτικού.

Αφού τελείωσε πήγαν μαζί στο κατάστημα και την κέρασε ένα ποτό και όπως υποστηρίζει, τον ακολούθησε γιατί φοβόταν.

Όταν της πρόσφερε το ποτό, το άφησε στο μπαρ, βγήκε έξω από το κατάστημα, πήρε τηλέφωνο την φίλη της και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Η 17χρονη, κατέθεσε επίσης ότι είναι ασφαλισμένη σε περίπτωση βιασμού.

Ο κατηγορούμενος από την άλλη αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδει η 17χρονη τονίζοντας ότι εκείνη τον πλησίασε και τον πολιορκούσε, ότι τον φίλησε πρώτη και ότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Υποστηρίζει ότι εκείνη του ζήτησε να βγούν από το κατάστημα και να μείνουν μόνοι και ότι ήταν ιδιαίτερα διαχυτική.

Ισχυρίστηκε ότι εκείνη του ζήτησε να πάνε σε κάποιο σημείο χωρίς κόσμο και ότι του ξεκούμπωσε το παντελόνι και του κατέβασε το εσώρουχο, υποστηρίζοντας παραπέρα ότι είχε μαζί της προφυλακτικό και του το έβαλε.

Μετά την ερωτική πράξη την κέρασε όπως είπε, ένα ποτό και τον ενημέρωσε ότι ήθελε να φύγει γιατί ήταν κουρασμένη και ήθελε να κοιμηθεί.

Όπως γράφει η Δημοκρατική της Ρόδου, υποψιάζεται ότι ο μόνος λόγος που τον κατήγγειλε είναι για να πάρει αποζημίωση από την ασφάλειά της.

Πηγή: newsbeast.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *