ροή ειδήσεων

Στις 8.00 ο Τσίπρας διαλύει την κυβέρνηση - 20 Σεπτεμβρίου εκλογές!


Ο κύβος ερρίφθη...

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις πολιτικές εξελίξεις. Ο Αλέξης Τσίπρας, δεν αντέχει ούτε το βάρος του Τρίτου Μνημονίου, ούτε τον εσωκομματικό πόλεμο. Κι επιλέγει το δρόμο της φυγής...



Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το Μέγαρο Μαξίμου έχει δώσει εντολή στα συνεργεία της ΕΡΤ να είναι σε ετοιμότητα γύρω στις 8, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός αναμένεται να απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό, πιθανότατα για το χρόνο των εκλογών.

Λίγα λεπτά πριν από τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους στενούς του συνεργάτες, που είχε αρχίσει το μεσημέρι στη Βουλή. Μετά την ολοκλήρωσή της, μάλιστα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να προβεί και σε δήλωση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας θα προβεί σε διάγγελμα ώρα 20:00 απόψε, δηλαδή κατά τη διάρκεια των βραδινών δελτίων ειδήσεων.



Αποχωρώντας από τη Βουλή ο κ. Τσίπρας επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου. Κυβερνητικό στέλεχος έλεγε σε συνομιλητές του ότι η πιθανότερη ημερομηνία για διεξαγωγή εκλογών είναι η 20η Σεπτεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός δείχνει πλέον αποφασισμένος να πάρει τις τελικές του αποφάσεις εντός της ημέρες και να προχωρήσει σε ανακοινώσεις άμεσα. Ύστερα από τις χθεσινές «ιαχές πολέμου» από το Μέγαρο Μαξίμου και την Αριστερή Πλατφόρμα, το σιωπητήριο αμέσως μετά, διαρκεί ακόμα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *