ροή ειδήσεων

Ξόδεψες όλο σου το μισθό στις διακοπές: 9+ 2 ιδέες για να «βγάλεις» το μήνα !!



Ο μήνας δείχνει πλέον 25 και έχεις αρχίσει ήδη να μετράς τα cents που είχες ρίξει... κάποτε μέσα στον κουμπαρά σου. Εντάξει, στις διακοπές σου βγήκες κάπως εκτός προϋπολογισμού, αλλά δεν πρέπει να το μετανιώνεις. Μία φορά το χρόνο έχεις το δικαίωμα να το ρίξεις έξω και ειδικά φέτος ακόμη περισσότερο.

Και επειδή δεν είσαι μόνη σε τούτη εδώ τη χώρα, είπαμε να σου δώσουμε τα tips μας. Μη νομίζεις, υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις από τη δική σου. Εμείς, για παράδειγμα, δεν έχουμε καν… κουμπαρά. Μαζί όμως θα επιζήσουμε μέχρι να έρθει ο επόμενος μισθός και σίγουρα θα το διασκεδάσουμε αρκετά.

1. Beauté αλά…σπιτικά: Φτιάξε δικές σου σπιτικές μάσκες ομορφιάς με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου. Ένα scrub προσώπου, μία κρέμα απολέπισης ακόμη και μία homemade ενυδατική είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι εσύ και η επιδερμίδα σου.


2. Camping στην αυλή: Θα μας πεις τρελές, αλλά ήρθε η ώρα να θυμηθείς τα παιδικά σου χρόνια. Κάλεσε την παρέα στο σπίτι, στήστε μία σκηνή και αποκοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια. Εννοείται, πως το μενού θα έχει φαγητό και μπύρες. Αυτά είναι all time classic πράγματα.


3. Ξεκαθάρισε τη ντουλάπα σου: Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Δες τι φόρεσες φέτος και χάρισε στις φίλες σου τα κομμάτια που πήγαν στράφι για ακόμη μία χρονιά. Αααα και αυτό το τζιν που έμεινε και πάλι κρεμασμένο, ώρα να γίνει… σορτς.

4. Ανακάλυψε τις συναυλίες της πόλης: Αυτές τις ημέρες όλο και κάποια συναυλία ή εκδήλωση θα έχει στην πόλη σου. Αν δεν είναι δωρεάν, σίγουρα θα είναι μία πολύ οικονομική πρόταση για έξοδο.


5. Ανανέωσε τα προφίλ σου στα social media: Δεν εννοούμε να αλλάξεις φωτογραφία προφίλ, αλλά να κάνεις ένα γενικό ξεκαθάρισμα. Μήπως πρέπει να διαγράψεις κάποιες φωτογραφίες; Το linkedin σου έχει όλα τα updates που πρέπει;


6. Φρόντισε τη διακόσμηση του σπιτιού σου: Δε χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα. Φτιάξε δικά σου διακοσμητικά, άλλαξε θέση στα υπάρχοντα και βασικά τακτοποίησέ το. Μήπως τα χαρτιά στον πάγκο έχουν σχηματίσει πυργάκι;

7. Επισκέψου κάποια ελεύθερη παραλία: Το να πας στην παραλία δε σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψεις και μία περιουσία. Πάρε ένα καφεδάκι από το σπίτι, μία ψάθα και τρέξε στην πιο κοντινή παραλία. Το βιβλίο σου μην ξεχάσεις.

8. Κανόνισε πικ-νικ: Ήρθε η ώρα να μεταφέρεις το τραπέζι σου σε κάποια παραλία ή πάρκο. Αν το κανονίσεις για απογευματάκι, φρόντισε να πάρεις μαζί σου και μερικά κεριά και ετοιμάσου να το… ξενυχτίσεις. Στείλε ένα ομαδικό μήνυμα και θα βρεθούν πολλοί να σε συνοδεύσουν.


9. Ξεκινά να παρακολουθείς μία σειρά: Είναι της μόδας και οφείλεις κατά κάποιο τρόπο να ακολουθήσεις την τάση αυτή. Υπάρχουν πολλές σειρές που δεν έχεις δει και είναι η ώρα να ξεκινήσεις τους μαραθώνιους των dvd.

10. Ρίξε το στη γυμναστική: Όχι, δεν είμαστε τρελές, αλλά ένα jogging με τις φίλες ή τον αγαπημένο σου μπορείς να το κάνεις. Με το που «πέσει» ο ήλιος, υιοθέτησε ένα αθλητικό στυλ, πάρε τα ακουστικά σου και ξεκίνα το τρέξιμο.

11. Επισκέψου φίλους και συγγενείς: Αν το καλοσκεφτείς, στη λίστα σου υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία έχεις παραμελήσει. Την ξαδέρφη σου, για παράδειγμα, που με δύο παιδιά στο σπίτι αδυνατεί πλέον να σε ακολουθήσει στις βραδινές σου εξόδους.

Πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *