ροή ειδήσεων

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα από το μέτωπο της φωτιάς!


Γιατί δεν σηκώθηκε αμέσως το ελικόπτερο;...

Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά στο μέτωπο της φωτιάς που εκδηλώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 11 κοντά στην περιοχή του Αγίου Σουλά, (100, περίπου, μέτρα μακριά από τις εγκαταστάσεις του παρακείμενου εργοταξίου «Καλιβούρη»)!


Και το πολύ άσχημο είναι ότι, στην περιοχή όχι μόνο δεν υπάρχει κάποια ζώνη για να βοηθήσει τις πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά βρίσκεται και σε μια δύσβατη περιοχή, όπου τα πράγματα, αν δεν ελεγχθούν το συντομότερο δυνατόν, τότε ο Θεός να βάλει το χέρι του!


Και μέσα σ΄ όλα αυτά, καθυστέρησε να σηκωθεί και το πυροσβεστικό ελικόπτερο, κάτι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως! Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η δήλωση που έγινε από τοπικό παράγοντα, σύμφωνα με την οποία «το ελικόπτερο θα έπρεπε ήδη να ήταν στον αέρα. Κι αυτό είναι κάτι που το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές σε συσκέψεις που γίνονται»!


Πάντως, το «ευχάριστο», απ΄ ότι λέγεται, είναι ότι στην περιοχή δεν φυσά δυνατός άνεμος κι έτσι όλοι ελπίζουν ότι θα μπορέσουν κάποια στιγμή να την ελέγξουν!

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Συνεχής ενημέρωση: Δύο καναντέρ και δύο ελικόπτερα έχει ζητήσει η ΠΥΡ Ρόδου με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας για την φωτιά στον Αγιο Σουλά, που, δυστυχως, έχει ξεφύγει και τείνει να γίνει πολύ επικίνδυνη...



Επι τόπου βρίσκονται οχήματα της ΠΥΡ και της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ (αν και είναι σήμερα αργία), και προσπαθούν να την περιορίσουν. Η φωτιά όπως προαναφέραμε είναι κοντά στα "Μπετά Καλιβούρη", τρία χιλιόμετρα περίπου από τον Άγιο Σουλά αλλά, δυστυχώς έχει κατεύθυνση προς τα εκεί. Η περιοχή είναι δύσβατη! Χρειάζονται μηχανήματα και προς το παρόν είναι εκτός ελέγχου!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *