Με έναν πολύ απλό τρόπο το ψωμί μπορεί να μείνει φρέσκο για περισσότερες από μια ημέρες...
Άφησε σε μια γωνία στην ψωμιέρα ένα κλωνάρι σέλινο ή μια πατάτα καλά πλυμένη και στεγνή.
Έτσι το ψωμί θα διατηρηθεί φρέσκο και αφράτο για πάνω από δύο μέρες και δε θα χρειαστεί να πετάξεις ούτε ψίχουλο.
Παράπονα Ρόδου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.