ροή ειδήσεων

Βίντεο: Ένταση με κλιμάκιο του ΣΔΟΕ σε πανηγύρι στη Ρόδο – Ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΔΟΥ



Έντονες αποδοκιμασίες, ύβρεις και απειλές, δέχθηκε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ,...
 κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε στο πανηγύρι των Μαριτσών στη Ρόδο.


Οι εφοριακοί έφτασαν στο σημείο με περιπολικό του Α.Τ. Ιαλυσού και παρέμειναν ώρες στο σημείο, πραγματοποιώντας ελέγχους και βεβαιώνοντας πρόστιμα, σε βάρος των υπαίθριων σουβλατζίδικων, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την οργή του κόσμου.

Οι κάτοικοι της περιοχής, ζητούσαν να αποχωρήσουν από το πανηγύρι, φώναζαν έντονα, ζητούσαν την παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου για την διατήρηση των εθίμων, ενώ δεν έλειψαν οι ύβρεις και οι απειλές εις βάρος των δυο ελεγκτών.

” Να σηκωθείτε να φύγετε από εδώ, να πάτε να τα πάρετε από αυτούς που έχουν όχι από τους μεροκαματιάρηδες, ξύλο σας χρειάζεται” ήταν μερικές από τις φράσεις που ακούστηκαν.

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ , το κλιμάκιο αποχώρησε, κακήν κακώς από το χώρο του πανηγυριού, με τους κατοίκους να τους αποδοκιμάζουν έντονα, μέχρι την πόρτα του περιπολικού .

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία, παρέμεινε στο σημείο, καθόλη τη διάρκεια των ελέγχων, έως ότου ολοκληρωθούν, προκειμένου να τους μεταφέρει και πάλι πίσω με ασφάλεια.

Ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΔΟΥ

Στην αποσαφήνιση πως το δημόσιο συμφέρον είναι ισχυρότερο από τα μικροσυμφέροντα των λίγων και τα μεγαλοσυμφέροντα των ισχυρών προχώρησε την Πέμπτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ – ΔΟΥ) με αφορμή του προπηλακισμού κλιμακίου εφοριακών στη Ρόδο.


«Τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής ως εργαζόμενοι στο Υπουργείο Οικονομικών, θα τη δώσουμε μαζί με όλη την κοινωνία γιατί είναι ένας αγώνας που μας αφορά όλους και όλες.

Η φοροδιαφυγή είναι ένα διαρκές έγκλημα κατά της κοινωνίας, εντείνει τις φορολογικές ανισότητες και αδικίες και όποιος την ανέχεται είναι συνένοχος στο έγκλημα αυτό .

Φοροδιαφυγή σημαίνει λιγότερα έσοδα, χειρότερη υγεία, χειρότερη παιδεία, και στο βάθος περιστολή της εθνικής κυριαρχίας και συνεχή εξάρτηση από τους δανειστές.

Η προσπάθεια αυτή αν δεν είναι συλλογική θα αποτύχει, γι αυτό θέλουμε την κοινωνία να είναι στο πλευρό μας.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών να περιφρουρήσει με όλα τα μέσα, τη διαδικασία και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες δίνουν καθημερινά αυτήν την μάχη, με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Δηλώνουμε ότι και μέσα από τις υπάρχουσες δυσκολίες θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον. Γεγονότα σαν αυτό της Ρόδου, δεν μας πτοούν και δεν μας φοβίζουν γιατί το δημόσιο συμφέρον είναι ισχυρότερο από τα μικροσυμφέροντα των λίγων και τα μεγαλοσυμφέροντα των ισχυρών».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/8/15 11:11

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/8/15 11:46

    Θα επιμείνω να μας δείξουν οι κ.κ. εφοριακοί που πάνε οι φόροι επακριβώς. Θα ήθελα να μου πούνε ποιός δημιουργεί χρήμα με ποιό κριτήριο και με ποιό τρόπο καταστρέφεται. Αν δε γνωρίζουν επακριβώς το μηχανισμό δημιουργίας χρήματος να μη βγάζουν φαιδρές ανακοινώσεις. Δεν είναι όλοι αμόρφωτοι και δεν έχουν εστερνιστεί όλοι τις απόψεις των καθεστωτικών ΜΜΕ. Μη ξεχνάμε οτι το κράτος (όχι το έθνος) και οι υπηρεσίες του καθώς και η παιδεία που έχουν λάβει οι βαπτισμένοι θεματοφύλακες της ηθικής δημιουργήθηκαν από τους τοκογλύφους. Άλλωστε τα αποτελέσματα των γενιτσάρων εφοριακών τα βιώνουμε στην ελληνική κοινωνία καθημερηνά. Ας κυνηγήσουν λοιπόν λάθρο και πολυεθνικές και να αφήσουν ήσυχο τον ελληνικό λαό. Αλλά ξέχασα εδώ ακολουθούν οδηγίες όπως ακριβώς όλοι οι μπράβοι της μαφίας που κυβερνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/8/15 14:37

    ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΤΣΟΛΙΑ ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/8/15 18:19

    εμεις θελουμε να πληρωνουμε λογικους φορους δεν ειπαμε οτι δεν θελουμε να πληρωνουμε,και θελουμε να ξερουμε οτι οι φοροι που πληρωνουμε να ειναι ανταποδοτικοι!με τοσους φορους που πληρωνουμε το νησι μας επρεπε να λαμπει,πηγαινετε απεναντι στο μαρμαρις να δειτε πως λαμπει! αλλα δυστιχως ολοι οι φοροι που μας βαζουν ειναι μνημονιακο,επιδη ολα τα λεφτα τα εκλεψαν οι πολιτικοι,αυτους να πιασουν πρωτα που τα εκλεψαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/8/15 18:33

    ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΨΕ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑΙ!ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/8/15 22:35

    ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ. ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ Η ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΚΦΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΤΣΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *