ροή ειδήσεων

Τρεις προσαγωγές για βίαιη ληστεία στη Ρόδο



Ανακρίνονται τρεις Πακιστανοί, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τρεις τσιγγάνους,... για τη ληστεία σε βάρος ενός ζευγαριού ιδιοκτητών πρατηρίου καυσίμων μέσα στο σπίτι τους 

Στα ίχνη οργανωμένης σπείρας τσιγγάνων και αλλοδαπών κακοποιών οδηγούν τους άνδρες της Ασφαλείας Ρόδου και του τμήματος Αρχαγγέλου τα στοιχεία από την ιδιαίτερα βίαια ληστεία σε βάρος ενός ζευγαριού ιδιοκτητών πρατηρίου καυσίμων μέσα στο σπίτι τους στις Καλυθιές τα ξημερώματα της Παρασκευής.


Ήδη έχουν προσαχθεί τρεις Πακιστανοί οι οποίοι ανακρίνονται, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τρεις τσιγγάνους που κινούνταν ύποπτα στην περιοχή με ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot, πριν από τη ληστεία.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί χτύπησαν έριξαν από το κρεβάτι την 53χρονη γυναίκα και την ξυλοκόπησαν αλύπητα ενώ έδεσαν τον 61χρονο σύζυγό της και τον χτυπούσαν για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα.

Όταν πέτυχαν το σκοπό τους, τους ψέκασαν με σπρέι άγνωστης σύστασης, έκοψαν το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου και εξαφανίστηκαν με άγνωστο μέσο.

Οι τρεις άγνωστοι άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στο σαλόνι και άρπαξαν 1.000 ευρώ ενώ από ένα συρτάρι κομοδίνου στο υπνοδωμάτιο άλλα άρπαξαν 300 ευρώ και τα χρυσά κοσμήματα του ζευγαριού.

Φαίνεται πως; Οι κακοποιοί γνώριζαν ότι ο 61χρονος είχε φέρει στο σπίτι του τις εισπράξεις από το πρατήριό του και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του. Βρήκαν, όμως, την ευκαιρία να μπουν ανενόχλητοι στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα που είχαν αφήσει ανοιχτή οι ένοικοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου σε κατάσταση σοκ και με τραύματα σε όλο τους το σώμα. 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/8/15 17:48

    XSERETE POLI KALA POY BRISKONTE AN SAS TOLMAH KATEBITE STO KARAKONERO EKH HXA DI TO PEUGEOT KAI KATI PAKISTANOYS STO DELFINI ZOHS NA TO EXOYN KANI KATALIPSI NTROPI STHN ASTINOMIA KAI STON REZILODIMARXO NA TON XERESTE GIA MIA FORA AKOMA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *