ροή ειδήσεων

Ο Στράτος Καρίκης πρώτος στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στα Δωδεκάνησα



Με πλήρη γνώση των συνθηκών και με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο μου,... τον οποίο υπηρετώ τα τελευταία χρόνια ανιδιοτελώς χωρίς χρώματα και διαχωριστικές γραμμές και με μοναδικό σκοπό να βοηθήσω σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, δέχθηκα την τιμητική πρόταση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου να ηγηθώ του ψηφοδελτίου στα Δωδεκάνησα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, πέραν της ιδιαίτερης αγάπης του για τα νησιά μας, από τα οποία κατάγεται, δέχθηκε στην ωριαία συνάντησή μας την πρότασή μου, ότι είναι καιρός για ριζική αναβάθμιση της ποιότητας της Δημοκρατίας και της λειτουργίας της, μέσα από τη θέσπιση νέων κανόνων αλλά και της θέσης του βουλευτή με θέσπιση του ανώτατου ορίου θητείας και σημαντική μείωση των προνομίων του.
Θέματα που μέχρι σήμερα κανένας δεν τόλμησε να εφαρμόσει.
Δέχθηκε, ότι τα νησιά μας δεν έχουν περιθώριο για την απώλεια των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ και ότι είναι άμεση ανάγκη το επόμενο διάστημα να γίνουν όλες οι ενέργειες για τη διατήρησή τους και την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου έστω και με εύρεση άλλων πόρων.
Ότι το τουριστικό προϊόν είναι ήδη ακριβό και πρέπει να διασφαλιστεί η χαμηλή επιβάρυνσή του ώστε να συνεχίσει την αυξητική του πορεία.
Ότι πρέπει να έχουμε δήμους οικονομικά δυνατούς και πραγματικά αυτοδιοικούμενους και γι’ αυτό το σκοπό υπάρχει ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα. Να έχουμε όμως και αιρετούς στην Αυτοδιοίκηση με ανώτατο όριο θητείας και παρουσίας.
Ότι έμπρακτα και με θέσπιση νόμων πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας κυρίως στους κοινωνικά αδύναμους και στους συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να βρουν δουλειά, δεν μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους και να πληρώσουν α τα δάνειά και τις υποχρεώσεις τους.
Σημαντικό όμως είναι ότι δέχτηκε την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων από τη νέα κυβέρνηση για τη λύση σημαντικών θεμάτων των νησιών μας όπως την κρίση στην κρουαζιέρα, αλλά και για τη Ρόδο την άμεση κατάρτιση της προγραμματικής σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη.
Τον Πάνο Καμμένο τον τιμώ για τη δυνατή και ασυμβίβαστη φωνή του και θεωρώ απολύτως απαραίτητη την παρουσία του στην κεντρική πολιτική σκηνή. Διαφέρει θετικά από πολλούς. Θεωρώ απαραίτητη και τη συνεπή και δυναμική παρουσία και εκπροσώπηση των νησιών μας στη Βουλή.
Είναι καιρός νέοι άνθρωποι, άφθαρτοι που ασχολούνται με τα Κοινά επειδή αγαπούν τον τόπο τους, χωρίς σύνδρομο εξουσίας και προσωπικής προβολής, να κάνουν πράξη τη συνταξιοδότηση των παλαιοκομματικών και φθαρμένων προσώπων και πολιτικών του παρελθόντος.
Ζητάω τη στήριξή σας απλά και ταπεινά χωρίς πολλά λόγια, έχοντας αποδείξει ότι είμαι ένας από εσάς, μέσα από εσάς.
Θα είμαι κοντά σας και την επόμενη μέρα από όπου με τοποθετήσετε με την ψήφο σας με ποιότητα, απλότητα και συνέπεια. Χωρίς πολλά λόγια αλλά με δύναμη και αποτελεσματικότητα. Όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται από την παρουσία μου στο δήμο της Ρόδου εδώ και χρόνια. Είμαι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα που ξημερώνει.

Ευστράτιος Καρίκης,
Υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/8/15 15:49

    θα είναι η γρηγορότερη είσοδο έξοδο Υποψήφιου βουλευτή στους ΑΝΕΛ
    Για να μην ξεχάσει κανείς οι ΑΝΕΛ είναι αυτοι που έσκιζαν τα καλτσόν συγνώμη λάθος τα Μνημόνια ήθελα να γράψω
    Μιλάω για τους ΑΝΕΛ που λένε την αλήθεια .... κλπ αλητείες
    είναι θέμα ωρών ....οι εξελίξεις
    κρίμα ρε Καρίκη σε κουτσό άλογο έβαλες τα λεφτάκια σου-τους ψήφοφόρους σου ήθελα να πώ πάλι λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/8/15 16:30

    κε. Καρίκη ειλικρινά σας εύχομαι καλή επιτυχία αν και βλέπω το εγχείρημα σας αρκετά δύσκολο...από τους προηγούμενους ψηφοφόρους των ΑΝ.ΕΛ αφαιρέστε ένα δηλαδή..εμένα...και αυτό γιατί το θέμα του Φ.Π.Α στα νησιά δεν ήταν κόκκινη γραμμή μα ούτε και υπήρξε.....απλά ήτανε μια γραμμή....έτσι απλά κενή........αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως ένας μόνιμος κάτοικος των νησιών με οικογένεια τετραμελή θα χάσει από την μεταβολή αυτή 1000-1200 ευρώ ετησίως συνολικά...και που θα τα βρει για να τα δώσει....που?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/8/15 20:14

    Ολοι οι απατεώνες-λαμόγια τα ίδια λένε ..... "με πλήρη συναίσθηση και ευθύνη για την τσέπη μου .... συγνώμη για τον τόπο μου ήθελα να πω" ........... μόλις ανέβουν στην εξουσία αρχίζει το βόλεμα ημετέρων αλλά ΣΥΡΙΖΑ και άλλα "απατεωνίστικα¨(κατά τον Πάγκαλο) κόμματα...
    Μέιωση των προνομίων ..... μείωση των "βολευτών" δεν λέει κανείς τίποτα .... εκεί σιγή ιχθύως .....

    ..... να κάνουν πράξη τη συνταξιοδότηση των παλαιοκομματικών και φθαρμένων προσώπων και πολιτικών του παρελθόντος...... θα τρελαθούμε μου φαίνεται, δηλαδή το ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ δεν έχουν φθαρμένα παλαιοκομματικά πρόσωπα????

    .......ριζική αναβάθμιση της ποιότητας της Δημοκρατίας και της λειτουργίας της ......... παχιά λόγια χωρίς νόημα αφού την έχετε στην ουσία καταργήσει και παίρνετε εντολές από Μέρκελ και Ομπάμα με ιμεϊλ και φαξ. Το ΟΧΙ το κάνατερ ΝΑΙ με υποκύψεις στα τέσσερα και θέλετε πάλι να σας εμπιστευτούμε?? Την απύθμενη ανεπάρκειά σας την είδαμε με τους πρόσφυγες, το λιμενικό δεν έχει σκάφη και καύσιμα (χαλασμένα) από την πολύ συντήρηση που τους κάνατε. Κλείσατε τις τράπεζες και ρημάξατε την οικονομία 7 μήνες τώρα και θέλετε ξανά την ψήφο μας?? Τον ψόφο μας θα τον έχετε σύγουρα

    Είδαμε 7 μήνες τι κάνατε για τις λίστες Λαγκάρντ, για τα πλούσια ιδιωτικά κολλέγια και για τους έχοντες και κατέχοντες ........... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    Οσο για σένα κύριε Καρίκη, τόσο καιρό στα δρόμενα του δήμου που αυτοδιαφημίζεσαι δεν σε είδα τι έκανες για τα σκουπίδια, τους ρομά, τις παράνομες πινακίδες και αφισοκολλήσεις, τους χαλασμένους δρόμους και το παραεμπόριο στη Ρόδο, για να μην μιλήσουμε για τα χρονίζοντα προβλήματα των υποδομών (ταχυδρομείο, εθνικό θέατρο, λιμάνι, εργοστάσιο ΔΕΗ) και τις ανταποδοτικές επενδύσεις της Καζίνο Α.Ε. που όλοι σας τις κάνατε γαργάρα. Αν έτσι θα μας διοικήσεις και στο μέλλον ........ τότε .....
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *