ροή ειδήσεων

Απροστάτευτη η Σύμη


Ο δήμαρχος της Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας, μιλώντας... χθες στην «Εφ.Συν.», εξέφρασε τη λύπη του και την απογοήτευσή του για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί


Την παραίτηση του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος ζητά για μια φορά ακόμα ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για το ότι η Σύμη εδώ και τέσσερις μήνες βρίσκεται απροστάτευτη, χωρίς περιπολικό πλωτό σκάφος του Λιμενικού, καθώς αυτό που της είχαν στείλει από την Κάρπαθο έχει χαλάσει και μέχρι σήμερα δεν έχει επιδιορθωθεί, παρά τα συνεχή τηλεφωνήματα που έχει κάνει ο ίδιος στον αρχηγό.

Ο δήμαρχος, μιλώντας χθες στην «Εφ.Συν.», εξέφρασε τη λύπη του και την απογοήτευσή του για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, υποστήριξε ότι είναι «ντροπή» να τους στέλνουν συνέχεια χαλασμένα σκάφη, και ειδικά τώρα που η Σύμη δέχεται αυξημένο προσφυγικό κύμα, και τόνισε ότι οι κάτοικοι του νησιού κάνουν έρανο για να φτιάχνουν τα χαλασμένα σκάφη.

Υποστηρίζει ότι στο νησί πρέπει να έρθει ένα γερό και ασφαλές σκάφος, επανδρωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό, αφού κάθε μέρα γίνεται και μια μάχη με δουλέμπορους, ενώ αποδίδει την τραγωδία του Σαββάτου ακριβώς στην έλλειψη εμπειρίας των λιμενικών. «Οι λιμενοφύλακες μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια περιστατικά;» αναρωτιέται.

efsyn

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/9/15 06:30

    Συμιακε δημαρχε ,θα σε σωσει το σκαφος του λιμενικου αν φτιαχτει?Εχεις παρει χαμπαρι οτι σε λιγο ετσι και κανουν το σταυρο τους δημοσια οι συμπολιτες σου θα λιθοβολουνται?Το σκαφος του λιμενικου το πολυ πολυ να σου φερνει περισσοτερους ισλαμιστες.Οταν βγαζατε τον Τσιπρα στα Δωδεκανησσα ενω ελεγε οτι θα βοηθησει τους λαθρομεταναστες το παιζατε υπερανω γιατι νομιζατε οτι θα μπει σε αλονων κωλο.Τωρα που ποναει ο δικος σας διαμαρτυρεστε.Πιειτε τον τωρα και βγαλτε και τον Λεβεντη να σας φερει και τους τσιγγανους να νοιωσετε μια μεγαλη οικογενεια.Ας προσεχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *