ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Γνωρίζετε αυτό τον άνδρα; Τηλεφωνήστε στην ΕΛ.ΑΣ. [ΦΩΤΟ]



Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας.... Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 48χρονου 'Ελληνα, ο οποίος εξαπατούσε πολίτες, από τους οποίους εισέπραττε χρήματα προκειμένου να τους εξασφαλίσει θέσεις εργασίας σε ναυτιλιακή εταιρεία και συνελήφθη στις 31-7-2015 το πρωί, στην περιοχή της Κηφισιάς, από αστυνομικούς του Τ.Α. Καματερού.

Όπως προέκυψε, ο συλληφθείς από τον Απρίλιο του 2013, μέσω ανάρτησης αγγελιών σε εφημερίδες και εμφανιζόμενος ως εκπρόσωπος ναυτιλιακών εταιρειών, προσέφερε εργασία σε εμπορικά πλοία ελληνικής εταιρείας εσωτερικής ακτογραμμής, αποσπώντας με αυτόν τον τρόπο, διάφορα χρηματικά ποσά από τους ενδιαφερόμενους, καθώς και έγγραφα με τα προσωπικά τους στοιχεία, τα οποία στη συνέχεια δήλωνε ότι θα χρησιμοποιούσε για την πρόσληψή τους και την έκδοση του απαραίτητου ναυτιλιακού φυλλαδίου.

Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι έχει εξαπατήσει, με αυτήν τη μέθοδο, δέκα (10) άτομα και έχει αποσπάσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.220 ευρώ.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) διπλότυπο μπλοκ είσπραξης με δέκα (10) αποκομμένες αποδείξεις, ιδιόχειρες σημειώσεις με την αναγραφή αγγελιών προς δημοσίευση και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΣΕΪΜΑΝΙΔΗ Σπυρίδωνα του Γεωργίου και της Βασιλικής που γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα.





Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στο να διερευνηθεί η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και άλλων παθόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2320718 και 210-2320279 του Τμήματος Ασφαλείας Καματερού και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *