ροή ειδήσεων

Νέα υπόθεση βιασμού τουρίστριας στη Ρόδο



Δεν θυμάται ούτε ποιος φέρεται να τη βίασε, ούτε πού έγινε η πράξη...

Η 23χρονη Βρετανίδα εμφανίστηκε πολλές ώρες μετά τον φερόμενο βιασμό της στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου για να υποβάλλει μήνυση, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ποιος είναι ο δράστης ή να θυμάται τα χαρακτηριστικά τουΔεν περνάει μέρα που να μην γίνει μια καταγγελία στην Αστυνομία της Ρόδου από τουρίστρια για βιασμό. Το τελευταίο συμβάν που καταγγέλθηκε, ωστόσο, έχει κάποιες ιδιαιτερότητες καθώς το θύμα δεν θυμάται ούτε ποιος φέρεται να τη βίασε, ούτε πού έγινε η πράξη!

Η 23χρονη Βρετανίδα εμφανίστηκε πολλές ώρες μετά τον φερόμενο βιασμό της στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου για να υποβάλλει μήνυση εναντίον ενός άνδρα τον οποίο κατηγορεί, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ποιος είναι ή να θυμάται τα χαρακτηριστικά του! Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, όλα συνέβησαν ξημερώματα, ενώ επέστρεφε από διασκέδαση στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στην περιοχή Κολύμπια.

Η νεαρή τουρίστρια δικαιολογήθηκε ότι ήταν σε κατάσταση μέθης και δεν αρνήθηκε, όταν ένας άγνωστος προθυμοποιήθηκε να τη συνοδεύσει. Όμως, αντί για το ξενοδοχείο της, την οδήγησε σε ένα αγρόκτημα όπου την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή χωρίς την θέλησή της!

Η 23χρονη δεν θυμόταν πού βρίσκεται το αγρόκτημα, ούτε πώς επέστρεψε από αυτό! Έτσι, ζητήθηκε η εξέτασή της από ιατροδικαστή, ώστε να πιστοποιηθεί αν πράγματι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *