ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ο ανήλικος έκλεβε χρυσαφικά και η μητέρα του τα πωλούσε!



Η σπείρα εξαρθρώθηκε από την αστυνομίαΣε οικογενειακή επιχείρηση.... είχαν αναγάγει τις... κλοπές μια 34χρονη Ελληνίδα και ο μόλις 14 χρόνων γιος της! Ο μικρός, μαζί με μια ακόμη γυναίκα και ένα νεαρό Πακιστανό αναλάμβαναν τις κλοπές χρυσαφικών και κοσμημάτων και η μητέρα του αναλάμβανε να τα πουλήσει σε κλεπταποδόχους!


Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας απέδειξε ότι στις 23 Ιουλίου ο πιτσιρίκος μαζί με τον 23χρονο Πακιστανό και την 38χρονη Ελληνίδα είχαν εκμεταλλευτεί την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη ενός χρυσοχοείου στην πόλη της Ρόδου, είχαν μπει μέσα από την ανασφάλιστη πόρτα και είχαν αρπάξει διάφορα χρυσαφικά. Μια εβδομάδα μετά, οι δυο πρώτοι είχαν κάνει το ίδιο σε ένα σπίτι στην Ιαλυσό, στο οποίο είχαν μπει από το ανασφάλιστο παράθυρο.

Τα κλοπιμαία τα παρέδωσαν στην 34χρονη μητέρα του ανήλικου αγοριού, η οποία τα πούλησε σε έναν 40χρονο και σε δυο ακόμη άγνωστα άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και όλοι κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ η μητέρα συνελήφθη και αντιμετωπίζει και την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Ο γιος της, η 38χρονη και ο Πακιστανός που επίσης συνελήφθη, κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *