ροή ειδήσεων

Κώστας Καραμανλής : Μπάνια και τσίπουρα στην Πάτμο



Στο νησί της Αποκάλυψης κάνει ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένεια... και μερικούς καλούς φίλους ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto.

H Πάτμος φαίνεται ότι πάει να κλέψει την φήμη της Μυκόνου, της Πάρου και της Σαντορίνης. Το νησί της Αποκάλυψης γέμισε αυτό το καλοκαίρι από επώνυμους που την ερωτεύτηκαν αμέσως και δενμ την αλλάζουν με τίποτα. Στο νησί βρίσκεται αυτές τις μέρες και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μαζί με την Νατάσα Παζαίτη και τα δίδυμα αλλά και με μερικούς καλούς φίλους.

Ο πρώην πρόεδρος της; Νέας Δημοκρατίας και η δεκαμελ΄’η παρέα του εθεάθη στην παραλία της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας «Patmos Aktis» στον γραφικό κόλπο του Γροίκου. Μαυρισμένο, χαμογελαστός ο Σερραίος πολιτικός απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα αλλά και το πολύ καλό φαγητό σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού. Η μεγάλη παρέα μάλιστα επιβιβάστηκε σε δύο φουσκωτά και πήγε για εξερεύνηση στην πανέμορφη νησίδα Τραγονήσι, που βρίσκεται στην είσοδο του κόλπου του Γροικού, στο νότιο σημείο της Πάτμου.



Το Τραγονήσι, προστατεύει τον κόλπο του Γροικού από την κακοκαιρία, είναι ακατοίκητη, και πάνω της θα δει κάποιος μόνο αγριοκάτσικα. Πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως μια από τις ομορφότερες νησίδες του κόσμου. Μετά την βόλατα με τα φουσκωτά, ο Κώστας Καραμανλής και η συντροφιά του επέστρεψε στην παραλία και παρήγγειλε φρέσκο ψάρι στην ταβέρνα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κύμα. Φυσικά ο νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο Μοναστήρι, μαζί με την Νατάσα και τα δίδυμα, ενώ στην Πάτμο βρίσκεται αυτές τις μέρες και ο πρώην υπουργός εξωτερικών κ. Γιάννης Βαληνάκης.

Πηγή: εφημερίδα SPIRTO

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *