ροή ειδήσεων

Ρόδος: Σε… δίκη το Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης



Για την 7η Σεπτεμβρίου 2015 προσδιορίστηκε ενώπιον του Α’ Τριμελούς Κακουργημάτων Αθηνών... η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης οικονομικής διαχείρισης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» που είχε αναλάβει την αποναρκοθέτηση σε Βοσνία, Ιράκ και Λίβανο και φέρεται να εισέπραξε παρανόμως πάνω από 9 εκατ. ευρώ!

Πρωταγωνιστές φέρονται ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντος και ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, γνωστός στη Ρόδο από την αντιδικία του με τον πρώην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Γ. Οικονόμου, ιδιοκτήτης πολυτελούς βίλας στην Ιαλυσό, που ασχολήθηκε μεταξύ άλλων και με βιολογικές καλλιέργειες.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι συγκεκριμένα οι κ.κ. Αλέξανδρος – Γεώργιος Ρόντος, Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Νικόλαος Τσαμαδός, Νικόλαος Μπάζας, Ευάγγελος Ρηγάκος, Αφροδίτη Κωστογιάννη – Κόκκορη, Γεωργία Λυμπέρη, Μαρία – Αναστασία Μακρυνιώτη.

Οι κατηγορούμενοι πλην του Κ. Τζεβελέκου και της Μαρίας Μακρυνιώτη, αντιμετωπίζουν επίσης τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης από κοινού και κατά μόνας κατ’ εξακολούθηση και της απιστίας στην υπηρεσία

Πηγή:www.dimokratiki.gr
zougla


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *